ALBÁNSKÉ KŮZLE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 1 kg kůzlečího nebo jehněčího masa, sůl, 100 g másla, 500 ml smetany, 4 vejce, 2 lžíce kaparů, 3 stroužky česneku. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na plátky, osolíme a na másle po obou stranách krátce opečeme. Pak je vložíme do zapékací misky, zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci, sekanými kapary, drceným česnekem, soli a zapečeme. Podáváme s vekou.

ALBÁNSKÉ KŮZLE. ALBÁNSKÉ KŮZLE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1398 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz