Recepty na xkuchtik.cz

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | HOVĚZÍ JÁTRA NA VÍNĚ.

INGREDIEENCE: hovězí játra, víno, cibule, česnek, pepř, pálivá paprika, skořice, sušená máta, vývar z masoxu, strouhanka, citron. POSTUP PŘÍPRAVY: játra dusíme na víně s trocho vody doměkka. Pak je opepříme a nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a podusíme. Přidáme trochu pálivé papriky, špetku skořice, sušenou mátu a játra. Vše zalijeme vývarem, posypeme strouhankou a ještě chvíli dusíme. Zdobíme plátky citronu. ..

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | ZADĚLÁVANÉ DRŠŤKY.

INGREDIENCE: 600 g drštěk, 30 g sádla, 1 menší cibule, 1 petržel, 1 mrkev, kousek celeru, voda, masox, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, majoránka, 2 lžíce sekané petrželky.POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné, dobře oprané dršťky pokrájíme na menší části, povaříme, scedíme a v další solené vodě vaříme doměkka. Měkké, scezené a vychladlé dršťky nakrájíme na nudličky. Na části rozehřátého sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, petržel, celer a mrkev. Potom přidáme drštky, podli ..

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | JÁTRA PO BENÁTSKU.

INGREDIENCE: 2 cibule, hladkou mouku, hovězích nebo telecích jater, olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, petrželku, rýži, šafrán, bílé víno, parmazán. POSTUP PŘÍPRAVY: Rýži orestujeme na tuku, zalijeme bílým vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vaříme do vyvařeni vody, potom přiklopíme pokličkou a necháme 20 minut dodusit v troubě. Necháme zlehka vychladnout a zamícháme do rýže parmazán. Na pánvičce orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, vyndáme bokem. Hovězí nebo telecí játra nakr ..

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | JÁTRA PO BENÁTSKU.

INGREDIENCE: 2 cibule, hladkou mouku, 400g hovězích nebo telecích jater, olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, petrželku, rýži, šafrán, bílé víno, parmazán. POSTUP PŘÍPRAVY: Rýži orestujeme na tuku, zalijeme bílým vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vaříme do vyvařeni vody, potom přiklopíme pokličkou a necháme 20 minut dodusitv troubě. Necháme zlehka vychladnout a zamícháme do rýže parmazán. Na pánvičce orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, vyndáme bokem. Hovězí nebo telecí játra ..

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | POLSKÉ DRŠŤKY (flaczki wolowe).

POSTUP PŘÍPRAVY: 1 kg drštěk, 150 g kořenové zeleniny, 30 g hladké mouky, vývar, 70 g másla, muškátový oříšek, zázvor, majoránka, petrželka, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné dršťky zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, scedíme, zalijeme horkým vývarem, osolíme a uvaříme doměkka (nejlépe v papiňáku). Zeleninu nakrájíme na nudličky, přidáme kousek másla a podusíme doměkka v trošce vody. Měkké dršťky nakrájíme na nudličky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývar ..

HOVĚZÍ VNITŘNOSTI | DRŠŤKY PO ITALSKÉM ZPŮSOBU.

INGREDIENCE: 800 g drštěk, 60 g sádla nebo rostlinného tuku, 1 cibule, 50g hladké mouky, 60g rajčatového protlaku, muškátový květ, mletý pepř, sul, 1-2 stroužky česneku, petrželka, 40 g strouhaného sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Drštky obvyklým způsobem očistíme, vypereme, překrájíme na menší kusy, zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Po kratším varu dršťky ocedíme, zalijeme čistou vlažnou vodou a vaříme doměkka. Uvařené dršťky nakrájíme na nudličky. V tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidám ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz