Recepty na xkuchtik.cz

RYBY LOSOS EXOTICKÉ | PEČENÝ LOSOS S VEJCEM A CITRÓNEM (Sake no mušijaki)

INGREDIENCE:400 g filé z lososa (lze použít jiné ryby s bílým masem), 1 oloupaný citrón, 4 natvrdo vařená vejce Zálivka: 5 lžic rýžového vína, 2 lžičky soli, glutasol. V dřívějších dobách se losos pekl na dřevěném uhlí, dnes se peče v alobalové fólii. POSTUP PŘÍPRAVY:Filé z lososa nakrájíme na porce a namočíme do zálivky. Ponecháme marinovat nejméně pět minut. Vařená vejce nakrájíme na půlky a citrón na plátky. Alobal nastříháme na ,čtyři čtverce a na každý z nich položíme porci filé, dvě polov ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz