Recepty na xkuchtik.cz

SPECIALITY VNITŘNOSTI | CAJUNSKÁ KUŘECÍ JÁTRA.

INGREDIENCE: 250 g kuřecích jater, 1.5 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 75 g žampiónů nakrájených na plátky, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce octa, 1/2 lžičky sójové omáčky, 1/2 stroužku česneku rozdrcený, 1/2 lžičky tymiánu, 1/4 lžičky chilli, mletý pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: V misce smícháme játra se solí, pepřem, chilli kořením, tymiánem, česnekem, sójovou omáčkou, octem a lžičkou oleje. Přikryjeme a necháme v ledničce marinovat alespoň 1 hodinu. Játra vyndáme, ne ..

SPECIALITY VNITŘNOSTI | ČERKESKÝ ŠAŠLIK.

INGREDIENCE 75g drůbežích jater 75g telecích nebo vepřových jater 2 rajčata 75g žampiónů 50g slaniny POSTUP PŘÍPRAVY: Játra nakrájená na kostky, žampióny v celku, slaninu v tenkých proužcích, rajčata nakrájená na větší čtvrtky, navlékáme na špíz. Opepříme, lehce potřeme olejem a krátce po obou stranách grilujeme ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz