Recepty na xkuchtik.cz

ZVĚŘINA ZAJÍC | ZAJÍC NA HOUBÁCH.

INGREDIENCE. 600g zaječího masa, 30g. tuku, 1 cibule, 10 g sušených hub či 100 g čerstvých hub, mletý pepř, sladká paprika, mletý pepř, trochu mouky. POSTUP PŘÍPRAVY: Na tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a na kousky rozkrájené zaječí maso. Trochu je opečeme, posolíme, přidáme mletý pepř, mletý kmín, spařené houby a dusíme je za stálého podlévání. Když je maso měkké, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. ..

ZVĚŘINA ZAJÍC | ZAJÍC PO FRANCOUZSKU.

INGREDIENCE: Zaječí předek, 10dkg slaniny, 10dkg másla, 2 cibule, sůl, mletý pepř, 1/4 l bílého vína, 1/4 l hovězího vývaru, 5 hříbku nebo žampiónu (naložených v soli), 1 bobkový list, snítka tymiánu, 3 zrnka nového koření, 2 zrnka pepře, mouka. POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí zadek rozkrojíme na několik kousků, protáhneme je slaninou, osolíme a opepříme. Na kastrol dáme zbylou pokrájenou slaninu, máslo a rozkrájenou cibuli a necháme zažloutnout. Na to vložíme připravené porce zvěřiny a opečeme. Zapr ..

ZVĚŘINA ZAJÍC | ZAJÍC NA CIBULI.

INGREDIENCE: 1/2 zadku zajíce, 10dkg slaniny, sůl, 4dkg a 10dkg másla na potírání, 2 menší cibule, 6 celých pepřů, 1 lžička mouky. POSTUP PŘÍPRAVY. Maso se zbaví blan a šlach, protáhne se na kýtách i hřbetě slaninou a solí se. Na pekáči se zpění máslo s cibulí nakrájenou na tenké plátky a nechá s jemně zažloutnout. Pak se vloží do pekáče zajíc, okoření se pepřem a podlije slabší hovězí polévkou, přikryje se a nechá asi 1/2 hodiny dusit. Dopeče se za stálého potírání rozpáleným máslem v dobře ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz