Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY | DOMÁCÍ HUSPENINA II.

INGREDIENCE: 500g pepřových kůží, 2 vepřové a 1 telecí nožička, 400g vařeného vepřového plecka nebo drůbežího masa, 400 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), 1 cibule 5 zrnek celého pepře, 5 zrnek celého nového koření, 1 bobkový list, 3 l vody, sůl, ocet. POSTUP PŘÍPRAVY: Oprané vepřové kůže a vepřové a telecí nožky zalijeme osolenou a okyselenou vodou a asi hodinu vaříme. Pak přidáme zeleninu a koření a vaříme maso i zeleninu do měkka. Maso a kůže vyjmeme, očistíme z kostí a nakrájíme ..

ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY | PIKANTNÍ KOSTKY Z KOLEN.

INGREDIENCE: 1 velké nebo 2 male vepřová kolena asi 1,2 kg, sůl, 5 stroužků česneku, 1 cibule, trochu celého pepře, 5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, vody tolik, aby byla kolena zakrytá, 2 sladkokyselé okurky, 4 uvařená vejce, kostka masoxu. POSTUP PŘÍPRAVY: Kolena uvaříme doměkka ve slané vodě, do které jsme přidali vše výše uvedené. Měkké maso obereme z kostí, libové nakrájíme na malé kostičky, ostatní spolu s kůží umeleme nebo najemno nakrájíme. Osolíme, přidáme podle chuti ocet-ale o ..

ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY | LAHŮDKOVÁ HUSPENINA.

INGREDIENCE: 1 kg vepřové hlavy, 1 kg vepřových nožíček, 200g kůže, 1 mrkev, bobkový list, 5-6 zrníček celého pepře, sůl, mletý pepř, třený česnek, 2 cibule, 2 vařená vejce, zelený hrášek, ocet.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou hlavu, nožičky a kůže dobře očistíme, zbavíme štětin, opláchneme ve studené vodě a dáme do mírně osolené vody vařit. Jakmile se polévka zavaří a vytvoří se pěna, sesbíráme ji. Pak přidáme mrkev, jednu cibuli, sůl, koření a pod pokličkou mírným varem uvaříme do měkka. Vařenou hlav ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz