Recepty na xkuchtik.cz

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 700g srnčí, jelení, dančí nebo kančí zvěřiny (nejlepší je maso z plece), sůl, 60g slaniny, 2-3 cibule, 2-3 lžičky mleté sladké papriky, trochu kmínu, mletého pepře, půl bobkového listu, majoránka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce octa, voda nebo vývar na podléváni, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce rajčatového kečupu, 4 lžíce bílého vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso opláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme na větší kostky a osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a osmažíme v ní d ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | MAĎARSKÝ KANČÍ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600-700g černé zvěřiny z krku nebo plece, 1 cibule, 5 lžic sádla, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl, kmín, vývar, majoránka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a p ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | MAĎARSKÝ GULÁŠ Z BAŽANTA.

INGREDIENCE: 1 bažant, 5 lžic sádla, 1 větší cibule, 4 lžičky sladké mleté papriky, kmín, 700g brambor, 1-2 menší mrkve, 10 lžic rajčatového protlaku (nebo 500g rajčat), mletý pepř, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší kousky a dusíme při občasném podlévání vodou téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené bramb ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | ZAJEČÍ GULÁŠ.

INGREDIENCE: Přední maso ze zajíce, 3 lžíce sádla, 2-3 cibule, 100g vařeného uzeného bůčku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 lžíce rajčatového protlak, sůl, (2-3lžíce kysané smetany).POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí přední maso nakrájíme na malé kousky. V kastrole na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme uzený vařený bůček nakrájený na kostičky a opečeme dorůžova. Zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit, zalijeme trochou vody nebo vývaru, přidáme ..

GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ | GULÁŠ Z PÁRKŮ SE SLADKOKYSELÍMY OKURKAMI.

INGREDIENCE: 300g párků, 3 lžíce sádla, 2 velké cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 2 středně velké sterilované okurky, trochu hořčice, mletý pepř, 2 lžíce hladké mouky, vývar sů1.POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané, na kolečka nakrájené párky opečeme na sádle dočervena, přidáme pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění vmícháme na nudličky nakrájené okurky, hořčici, pepř a mouku. Je-li zapotřebí, dolijeme trochu vody nebo vývaru, podusíme. Guláš přisolíme a pod ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz