Recepty na xkuchtik.cz

VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI | LEDVINKY PO ITALSKU.

INGREDIENCE: 250 g makarónů, 4 vepřové ledvinky, 1 cibule, sůl, pepř, 1 lžíce hl. mouky, 50 g sádla, kečup. POSTUP PŘIPRAVY: Makaróny rozlámeme a uvaříme do měkka ve slané vodě. Mezitím ledvinky zbavíme močovodů tuku a nakrájíme na plátky. Pak je spaříme. Bez soli je rychle podusíme na sádle nebo másle s cibulkou, nejvýše 10 minut, jinak jsou tvrdé. Pak je zaprášíme moukou vybereme a šťávu krátce povaříme. Potom polovinu uvařených makarónů smícháme s ledvinkami a šťávou a navršíme na mísu. Osta ..

VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI | VEPŘOVÝ JAZYK NA ČESNEKU.

INGREDIENCE: Vepřový jazyk, 2-3 stroužky česneku, 4dkg slaniny, 2 cibule, sůl, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Jazyk dobře vypereme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Na okamžik namočíme do studené vody, aby se dal sloupnout a nakrájíme ho na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, opečeme a vložíme plátky jazyka, který jsme potřeli rozetřeným česnekem a pokmínovali. Společně s drobně nakrájenou cibulí rychle po obou stranách opečeme. Hlídáme cibuli, aby se nám nepřipálila. Podáváme s bramborami. ..

VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI | Pikantní vepřová játra

INGREDIENCE: 600 g vepřových jater, 4 plátky slaniny, 2 lžíce rostlinného oleje, pepř, sůl, cibule, lžička hladké mouky POSTUP PŘÍPRAVY:Játra nejprve důkladně omyjeme studenou vodou, odstraníme všechny blány a nakrájíme na silnější plátky. Ty pak mírně naklepeme a podle chuti opepříme. Na pánvi si rozpálíme rostlinný olej a na něm po obou stranách opečeme plátky jater. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a okraje zhruba do půlky nařízneme. Jednotlivé plátky pak stočíme do hřebínků, které taktéž ..

VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI | JÁTROVÁ POCHOUTKA.

INGREDIENCE: 500g vepřového bůčku, 500g vepřových jater; 2 dl smetany 12%, lžíce vegety, sůl, mletý pepř, špetka mleté skořice. POSTUP PŘÍPRAVY. Vepřový bůček očistíme a zbavíme kůže, játra odblaníme a oba druhy jemně umeleme. Smetanu dáme svařit a vychladnout, pak promícháme s mletým masem a ochutíme kořením. Směs vkládáme do paštikové formy, kterou jsme vyložili alobalem nebo tenkými plátky slaniny. Pečeme 45 minut. Necháme prochladnout. Podáváme krájené na tenké plátky, doplňujeme čerstvou n ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz