Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA II

INGREDIENCE: 40 g jater, 50g telecího masa, 50g libového vepřového masa, 1 vejce, 10g žemle, 3 lžíce mléka, sůl, 1 lžičky hladké mouky, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra, maso a mlékem zvlhčenou žemli umeleme, osolíme, ochutíme citrónovou kůrou a petrželkou, spojíme bešamelem a vejcem. Dobře vymícháme a dáme do vymazané formy a ve vodní lázni upečeme. Pokrm není vhodný při chorobách žlučníku a slinivky břišní. ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA II

INGREDIENCE: 40 g jater, 50g telecího masa, 50g libového vepřového masa, 1 vejce, 10g žemle, 3 lžíce mléka, sůl, 1 lžičky hladké mouky, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra, maso a mlékem zvlhčenou žemli umeleme, osolíme, ochutíme citrónovou kůrou a petrželkou, spojíme bešamelem a vejcem. Dobře vymícháme a dáme do vymazané formy a ve vodní lázni upečeme. Pokrm není vhodný při chorobách žlučníku a slinivky břišní. ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | LEVNÁ PAŠTIKA Z HOVĚZÍHO MASA

INGREDIENCE: 500 g hovězího masa bez kostí, 30 g petržele, 100 g uvařených brambor, 30 g tuku, 20 g cibule, bobkový list, paštikové koření, sůl, vývar z masa. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso uvaříme s petrželí a s bobkovým listem doměkka. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Vše třikrát umeleme na masovém strojku s jemnými oky. K směsi. přidáme cibuli osmaženou na tuku. Okořeníme, osolíme a dobře promícháme. Podle potřeby zředíme vývarem z masa. Sklenici nebo hrnek vymažeme sádlem ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | LEVNÁ PAŠTIKA Z HOVĚZÍHO MASA

INGREDIENCE: 500 g hovězího masa bez kostí, 30 g petržele, 100 g uvařených brambor, 30 g tuku, 20 g cibule, bobkový list, paštikové koření, sůl, vývar z masa. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso uvaříme s petrželí a s bobkovým listem doměkka. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Vše třikrát umeleme na masovém strojku s jemnými oky. K směsi. přidáme cibuli osmaženou na tuku. Okořeníme, osolíme a dobře promícháme. Podle potřeby zředíme vývarem z masa. Sklenici nebo hrnek vymažeme sádlem ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 500 v vepřových jater, 1 a 1/2 kg vepřového masa (z plecka a libového bůčku bez kůže a kostí), 4 vetší cibule, 3 lžíce sádla, 2 vejce, 1/4 l neslazeného mléka Tatra (nebo i obyčejného mléka), asi 2 lžičky soli (podle chuti), l lžička bílého mletého pepře, 1/2 lžičky tlučeného novéno koření, 1/2 lžičky zázvoru, 1/2 lžičky skořice (raději méně), větší špetka muškátového oříšku. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra a maso umeleme na strojku. Cibule nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle dožluta. P ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 500 v vepřových jater, 1 a 1/2 kg vepřového masa (z plecka a libového bůčku bez kůže a kostí), 4 vetší cibule, 3 lžíce sádla, 2 vejce, 1/4 l neslazeného mléka Tatra (nebo i obyčejného mléka), asi 2 lžičky soli (podle chuti), l lžička bílého mletého pepře, 1/2 lžičky tlučeného novéno koření, 1/2 lžičky zázvoru, 1/2 lžičky skořice (raději méně), větší špetka muškátového oříšku. POSTUP PŘÍPRAVY: Játra a maso umeleme na strojku. Cibule nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle dožluta. P ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | ZABÍJAČKOVÁ PAŠTIKA II.

INGREDIENCE: 4 kg vepřového masa (ořezu při zabíjačce), 750 g vepřových jater, 3 velké cibule, 3 lžíce sádla, 7 dl mléka, 5 vajec, paštikové koření (l lžička bílého pepře, 1/2 lžičky muškátového květu, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku, l lžička tlučeného nového koření, l lžička papriky), sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso i játra umeleme na strojku. Cibuli nakrájíme nadrobno a dožluta osmažíme na sádle. Sejmeme z ohne, vmícháme ostatní přísady, podle chuti osolíme a okořeníme, naplníme do skleniček, uzav ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | ZABÍJAČKOVÁ PAŠTIKA II.

INGREDIENCE: 4 kg vepřového masa (ořezu při zabíjačce), 750 g vepřových jater, 3 velké cibule, 3 lžíce sádla, 7 dl mléka, 5 vajec, paštikové koření (l lžička bílého pepře, 1/2 lžičky muškátového květu, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku, l lžička tlučeného nového koření, l lžička papriky), sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso i játra umeleme na strojku. Cibuli nakrájíme nadrobno a dožluta osmažíme na sádle. Sejmeme z ohne, vmícháme ostatní přísady, podle chuti osolíme a okořeníme, naplníme do skleniček, uzav ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCI PAŠTIKA

INGREDIENCE: 2 kg prorostlého bůčku, 300 g jater ( králičí, kachní, krůtí, kuřecí nebo vepřové), 3 cibule, 10 stroužků česneku, sůl, pepř, ½ nastrouhaného muškátového oříšků. POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček uvaříme i s kůží doměkka. Rozmixujeme ve vývaru a vývar vyvaříme na minimum. Játra, cibuli a česnek pomeleme najemno. Přidáme koření a vše rozmixujeme do hladké hmoty. Plníme do sklenic a sterilujeme 2 hodiny. ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCI PAŠTIKA

INGREDIENCE: 2 kg prorostlého bůčku, 300 g jater ( králičí, kachní, krůtí, kuřecí nebo vepřové), 3 cibule, 10 stroužků česneku, sůl, pepř, ½ nastrouhaného muškátového oříšků. POSTUP PŘÍPRAVY: Bůček uvaříme i s kůží doměkka. Rozmixujeme ve vývaru a vývar vyvaříme na minimum. Játra, cibuli a česnek pomeleme najemno. Přidáme koření a vše rozmixujeme do hladké hmoty. Plníme do sklenic a sterilujeme 2 hodiny. ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz