Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY VINNÉ II.

INGREDIENCE: 600g telecí plece nebo ořezu, 800g vepřové plece, mletý pepř, citrónová kůra, 1dl smetany, 5cl bílého vína, sůl, tenká střeva.POSTUP PŘÍPRAVY: Čisté telecí a vepřové maso jemně umeleme, nejlépe dvakrát. Přidáme pepř sůl strouhanou citrónovou kůru a za postupného přidávání smetany dobře promícháme. Nakonec vmícháme víno a podle chuti dosolíme. Promíchanou směs plníme do tenkých šlemovaných střev. Konce zavážeme nití. Klobásy na sádle opékáme po obou stranách a pak zvolna dopečeme, ne ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY VINNÉ II.

INGREDIENCE: 600g telecí plece nebo ořezu, 800g vepřové plece, mletý pepř, citrónová kůra, 1dl smetany, 5cl bílého vína, sůl, tenká střeva.POSTUP PŘÍPRAVY: Čisté telecí a vepřové maso jemně umeleme, nejlépe dvakrát. Přidáme pepř sůl strouhanou citrónovou kůru a za postupného přidávání smetany dobře promícháme. Nakonec vmícháme víno a podle chuti dosolíme. Promíchanou směs plníme do tenkých šlemovaných střev. Konce zavážeme nití. Klobásy na sádle opékáme po obou stranách a pak zvolna dopečeme, ne ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | ROŽNĚNÉ KLOBÁSY VE SLANINĚ A SÝRU.

POSTUP PŘÍPRVY: Klobásy (4 - 8) - podle velikosti a chuti strávníků - posypeme pálivou paprikou (nebo i sladkou). Každou obalíme plátkem sýra, na to široký plátek anglické slaniny, nebo dva. Podle potřeby spíchneme párátkem. A pak už jen do červena rožníme ze všech stran. Hotové klobásy doplníme pečivem nebo chlebem, nebo i topinkami nasucho opečenými. Hodí se k tomu pikantní paprikový a rajčatový salát. Chutná i hořčice doplněná drobné sekanou paprikou, cibulí, sterilovanou okurkou. Jindy serví ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | ROŽNĚNÉ KLOBÁSY VE SLANINĚ A SÝRU.

POSTUP PŘÍPRVY: Klobásy (4 - 8) - podle velikosti a chuti strávníků - posypeme pálivou paprikou (nebo i sladkou). Každou obalíme plátkem sýra, na to široký plátek anglické slaniny, nebo dva. Podle potřeby spíchneme párátkem. A pak už jen do červena rožníme ze všech stran. Hotové klobásy doplníme pečivem nebo chlebem, nebo i topinkami nasucho opečenými. Hodí se k tomu pikantní paprikový a rajčatový salát. Chutná i hořčice doplněná drobné sekanou paprikou, cibulí, sterilovanou okurkou. Jindy serví ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY NA ORIENTÁLNÍ ZPŮSOB.

INGREDIENCE: 400g formanské, loupežnické a maďarské klobásy, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, trochu kečupu, sladká a pálivá paprika, sůl, worcester, olej.POSTUP PŘÍPRAVY: Klobásy nakrájíme na kolečka, opečeme na oleji, přisypeme nakrájenou cibuli, namačkaný česnek, přidáme kečup, papriku, sůl, worcester a dusíme, až je cibule sklovitá. Příloha: zeleninové obložení, hranolky nebo jen chléb. ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY NA ORIENTÁLNÍ ZPŮSOB.

INGREDIENCE: 400g formanské, loupežnické a maďarské klobásy, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, trochu kečupu, sladká a pálivá paprika, sůl, worcester, olej.POSTUP PŘÍPRAVY: Klobásy nakrájíme na kolečka, opečeme na oleji, přisypeme nakrájenou cibuli, namačkaný česnek, přidáme kečup, papriku, sůl, worcester a dusíme, až je cibule sklovitá. Příloha: zeleninové obložení, hranolky nebo jen chléb. ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY SMAŽENÉ V TĚSTÍČKU S PIVEM.

INGREDEINCE: 6 klobás, 1 l piva, 200g hl. mouky, sůl, vejce, olej na smažení.POSTUP PŘÍPRAVY: Klobásy rozpůlíme a namáčíme v řídkém těstíčku z piva, vajec, soli a mouky. Vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme. Příloha: hrachová nebo bramborová kaše a okurkou. ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | KLOBÁSY SMAŽENÉ V TĚSTÍČKU S PIVEM.

INGREDEINCE: 6 klobás, 1 l piva, 200g hl. mouky, sůl, vejce, olej na smažení.POSTUP PŘÍPRAVY: Klobásy rozpůlíme a namáčíme v řídkém těstíčku z piva, vajec, soli a mouky. Vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme. Příloha: hrachová nebo bramborová kaše a okurkou. ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | ČERSTVÁ DOMÁCÍ KLOBÁSA PEČENÁ NA ROŠTU ( nebo grilu).

INGREDIENCE: 600g vepřového pupku, 400g libového hovězího masa, sůl, mletá sladká paprika, 3 stroužky česneku, mletý pepř, trochu tlučeného hřebíčku, vepřová nebo skopová střívka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso umeleme na strojku s deskou s většími otvory, hovězí maso na strojku s menšími otvory. Masa důkladně promícháme, osolíme, přidáme koření a rozetřený česnek. Zpracujeme v hladkou hmotu, naplníme do střívek, která jsme předem namočili do studené octové vody a důkladně promyli. Připravené klob ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | ČERSTVÁ DOMÁCÍ KLOBÁSA PEČENÁ NA ROŠTU ( nebo grilu).

INGREDIENCE: 600g vepřového pupku, 400g libového hovězího masa, sůl, mletá sladká paprika, 3 stroužky česneku, mletý pepř, trochu tlučeného hřebíčku, vepřová nebo skopová střívka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso umeleme na strojku s deskou s většími otvory, hovězí maso na strojku s menšími otvory. Masa důkladně promícháme, osolíme, přidáme koření a rozetřený česnek. Zpracujeme v hladkou hmotu, naplníme do střívek, která jsme předem namočili do studené octové vody a důkladně promyli. Připravené klob ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz