INGREDIENCE: 400g telecího hrudí, 1 petržel, malý kousek celeru, 1 mrkev, 1 malá cibule, petrželová nať, 1 1/4 litru vody, sůl, 1 pálivá paprika, S kuliček pepře, 2 vejce, 1/2 šálku kyselé smetany, 3 citróny.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na díly a vaříme v osolené vodě. Když je maso zpola měkké, přidáme celou kořenovou zeleninu, cibuli, celý pepř a mletou papriku. Jakmile maso změkne, vyjmeme je z polévky spolu se zeleninou a rozdělíme s vařenou rýží do talířů. Polévku zahustíme žloutky, rozšl ..
INGREDIENCE: 1 1/4 litru vody, 400g hovězího předního masa, 2 cibule, 50 g sádla, 1 lžička mleté papriky, podle chuti sůl, špetka mletého pepře, 4 rajčata, 2 zelené papriky, 1/2 šálku kyselé smetany.POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí přední maso nakrájíme na malé kostičky a dáme dusit na cibulový základ, který jsme připravili z jemně krájené cibule, osmažené na sádle, s přidáním mleté papriky a pepře. Když je maso měkké, dolijeme potřebné množství vody, zavaříme a přidáme rozkrájená oloupaná rajčata a zele ..
INGREDIENCE: 500 g hovězího žebra, špíčky nebo péra, 1 cibule, 1 rovná polévková lžíce soliNa polévku: 1 čajová lžička nakrájené zelené petrželky, 1 čajová lžička nakrájené celerové natě, 50 g nakrájeného celeru, 30 g nakrájené petržele, 20 g nakrájené mrkve.POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve dáme vařit osolenou vodu do většího hrnce. Maso opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme utěrkou, pak mír- ` ně naklepeme paličkou na vodou navlhčeném prkénku (suché dřevo vpíjí Šťávu z masa} a vložíme do vařící vody, ..
B
BRAMBORY
D
DOBRÁ RADA
DOBRÁ RADA KUCHYNĚ
DOBRÁ RADA KUTILOVÉ
DOBRÁ RADA ZAHRÁDKA
DOBRÁ RADA ZDRAVÍ
DRŮBEŽ
DRŮBEŽ DROBY
DRŮBEŽ HUSA
DRŮBEŽ KACHNA
DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA
DRŮBEŽ KUŘE
DRŮBEŽ SLEPICE
G
GULÁŠ
GULÁŠ HOVĚZÍ
GULÁŠ RŮZNÝ
GULÁŠ SKOPOVÝ
GULÁŠ VEPŘOVÝ
GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ
H
HOUBY
HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ
HOVĚZÍ ROŠTĚNKY
HOVĚZÍ RŮZNÉ
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ
HOVĚZÍ VNITŘNOSTI
J
JITRNICE JELITA A PREJT
K
KNEDLÍKY
KNEDLÍKY BRAMBOROVÉ
KNEDLÍKY HOUSKOVÉ
KNEDLÍKY KYNUTÉ
KNEDLÍKY OVOCNÉ
KNEDLÍKY RŮZNÉ
KOŘENÍ
KRÁLÍK
L
LÉČIVÉ ROSTLINY
LUŠTĚNINY
M
MASO HOVĚZÍ
MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
MASO TELECÍ
MASO UZENÉ
MASO VEPŘOVÉ
MOUČNÍKY
MOUČNÍKY DORTY
MOUČNÍKY KYNUTÉ
MOUČNÍKY SLANÉ
MOUČNÍKY TŘENÉ
MOUČNÍKY VÁNOČNÍ CUKROVÍ
N
NÁPOJE
NÁPOJE KOKTEJLY
NÁPOJE LIKÉRY
NÁPOJE POHÁRY
NÁPOJE ŠŤÁVY
O
OD BABIČKY
OMÁČKY
OVOCE
P
POLÉVKA DRŮBEŽÍ
POLÉVKA HOUBOVÁ
POLÉVKA HOVĚZÍ
POLÉVKA RŮZNÁ
POLÉVKA Z VNITŘNOSTÍ
POLÉVKA ZELENINOVÁ
POLÉVKY
POMAZÁNKY
PŘEDKRMY
PŘÍLOHY
R
RECEPTY
RYBY
RYBY CANDÁT
RYBY FILÉ
RYBY KAPR
RYBY LOSOS EXOTICKÉ
RYBY MAKRELA
RYBY PSTRUH
RYBY RŮZNÉ
RYBY ŠTIKÁ
RYBY TRESKA
RYBY ÚHOŘ
RÝŽE
S
SALÁTY
SEKANÁ
SÓJA
SPECIALITY
SPECIALITY DRŮBEŽ
SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ
SPECIALITY RŮZNÉ
SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ
SPECIALITY VEPŘOVÉ
SPECIALITY VNITŘNOSTI
SPECIALITY ZELENINA
SPECIALITY ZVĚŘINA
STARÉ RECEPY
SÝRY
T
TĚSTOVINY
V
VEPŘOVÉ RŮZNÉ
VEPŘOVÉ SVÍČKOVÁ
VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
VEPŘOVÉ ŽEBRO
VNITŘNOSTI
Z
ZABIJAČKA ASPIKY A HUSPENINY
ZABIJAČKA DOMÁCÍ
ZABIJAČKA GULÁŠ
ZABIJAČKA MASO
ZABIJAČKA OMÁČKA
ZABIJAČKA PAŠTIKY
ZABIJAČKA POLÉVKA
ZABIJAČKA PŘÍLOHY
ZABIJAČKA SÁDLO A ŠKVARKY
ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY
ZABIJAČKA UZENÉ
ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY
ZABIJAČKA VNITŘNOSTÍ
ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE
ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM
ZAVAŘOVANÍ ŠŤÁVY SIRUPY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA HOUBY
ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA NÁLEVY
ZELENINA
ZVĚŘINA