Recepty na xkuchtik.cz

POLÉVKA HOVĚZÍ | SRBSKA ČORBA

INGREDIENCE: 400g telecího hrudí, 1 petržel, malý kousek celeru, 1 mrkev, 1 malá cibule, petrželová nať, 1 1/4 litru vody, sůl, 1 pálivá paprika, S kuliček pepře, 2 vejce, 1/2 šálku kyselé smetany, 3 citróny.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na díly a vaříme v osolené vodě. Když je maso zpola měkké, přidáme celou kořenovou zeleninu, cibuli, celý pepř a mletou papriku. Jakmile maso změkne, vyjmeme je z polévky spolu se zeleninou a rozdělíme s vařenou rýží do talířů. Polévku zahustíme žloutky, rozšl ..

POLÉVKA HOVĚZÍ | GULÁŠOVÁ POLÉVKA S RAJČATY.

INGREDIENCE: 1 1/4 litru vody, 400g hovězího předního masa, 2 cibule, 50 g sádla, 1 lžička mleté papriky, podle chuti sůl, špetka mletého pepře, 4 rajčata, 2 zelené papriky, 1/2 šálku kyselé smetany.POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí přední maso nakrájíme na malé kostičky a dáme dusit na cibulový základ, který jsme připravili z jemně krájené cibule, osmažené na sádle, s přidáním mleté papriky a pepře. Když je maso měkké, dolijeme potřebné množství vody, zavaříme a přidáme rozkrájená oloupaná rajčata a zele ..

POLÉVKA HOVĚZÍ | VAŘENÉ HOVĚZÍ MASO

INGREDIENCE: 500 g hovězího žebra, špíčky nebo péra, 1 cibule, 1 rovná polévková lžíce soliNa polévku: 1 čajová lžička nakrájené zelené petrželky, 1 čajová lžička nakrájené celerové natě, 50 g nakrájeného celeru, 30 g nakrájené petržele, 20 g nakrájené mrkve.POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve dáme vařit osolenou vodu do většího hrnce. Maso opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme utěrkou, pak mír- ` ně naklepeme paličkou na vodou navlhčeném prkénku (suché dřevo vpíjí Šťávu z masa} a vložíme do vařící vody, ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz