Recepty na xkuchtik.cz

RYBY RŮZNÉ | TUŇÁK ZAPÉKANÝ (Maguro-jaki)

INGREDIENCE:500 g tuňáka, 1 dl koňaku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička cukru,1/2 lžičky soli, 1 oloupaný citrón, 1 lžíce oleje POSTUP PŘÍPRAVY:Do ohnivzdorné zapékací misky vymazané olejem urovnáme plátky tuňáka a zalijeme koňakem, sójovou omáčkou, posypeme cukrem a solí. Navrch dáme plátky citrónu zbavené kůry. Dáme do vyhřáté trouby. Hned jak se šťáva začne vařit, plátky citrónu obrátíme. Zapékáme 20-30 minut. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem. ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz