Recepty na xkuchtik.cz

VEPŘOVÉ PLECKO | KOLOŠVÁRSKÉ ZELÍ.

INGREDIENCE: 50 g sádla, 1 kg kysaného zelí, 10 0 g rýľe, 1 cibule, mletá sladká paprika, 500g vepřové plece, sůl, 200g vepřové uzené klobásy, 2 dl kysané smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Do poloviny dávky rozehřátého sádla vloľíme překrájené zelí a přebranou, propláchnutou a vařící vodou spařenou rýľi, podlijeme malým mnoľstvím vody a dusíme pod pokličkou. Ve zbylém sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, vmícháme papriku, po zpěnění mleté vepřové maso, sůl a dusíme pod pokličkou. Do nádoby z jenskéh ..

VEPŘOVÉ PLECKO | VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A PÓRKEM.

INGREDIENCE: 500 g vepřové kýiy nebo libového masa z plecka, 2 lžíce oleje, 400 g pórku, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce smetany ke šlehánf (33%), 4-5 lžic sójové omáčky, 4 krajíce chleba, 40 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso, z něhož jsme odstranili kosti a kůži, nakrájíme na proužky. V pánvi se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm za stálého obracení po všech stranách dozlatohněda opečeme. Přidáme k němu očištěný, opraný a na tenká kolečka nakrájený pórek. Společně opékáme ještě 2 minuty. Pak ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz