Recepty na xkuchtik.cz

MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ | SKOPOVÁ KÝTA NA PIVĚ.

INGEDIENCE: 2kg skopové kýty s kostí, 35dkg cibule, 1/4 l světlého piva, 15dkg sádla, 10dkg másla, 8dkg hladké mouky, 1/2 l kyselé smetany,citrónová kůra, nové koření, zrnka pepře, bobkový list, rozmarýn. POSTUP PŘÍPRAVY: Skopovou kýtu vykostíme, osolíme a opečeme na sádle po obou stranách do červena.nyní ji položíme na světlý cibulový základ do kterého jsme přilili světlé pivo a přidali zrnka pepře, nové koření,rozmarýn,bobkový list a kousek citrónové kůry. Dušenou kýtu vyjmeme a omáčku zahust ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz