Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA MASO | ROLÁDA Z VEPŘOVÉ PLECE PLNĚNÁ ZELENINOU.

INGREDIENCE: 1,2 kg vepřové plece, 150g vařené karotky, 150g vařeného celeru, 150g krájeného pórku, 150g zeleného hrášku, 4 vejce, zelená petrželová nať, sůl, vegeta, kmín, 1 cibule, lžíce sádla, lžíce kečupu.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec rozkrojíme opatrně tak, aby vznikl plát, který dobře naklepeme paličkou. Celer, mrkev a kapii nakrájíme na kostičky, pórek na nudličky. Na sádle vše prohřejeme spolu se zeleným hráškem a zelenou petrželkou, spojíme rozšlehanými vejci, ochutíme solí a vegetou o ..

ZABIJAČKA MASO | ROLÁDA Z VEPŘOVÉ PLECE PLNĚNÁ ZELENINOU.

INGREDIENCE: 1,2 kg vepřové plece, 150g vařené karotky, 150g vařeného celeru, 150g krájeného pórku, 150g zeleného hrášku, 4 vejce, zelená petrželová nať, sůl, vegeta, kmín, 1 cibule, lžíce sádla, lžíce kečupu.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec rozkrojíme opatrně tak, aby vznikl plát, který dobře naklepeme paličkou. Celer, mrkev a kapii nakrájíme na kostičky, pórek na nudličky. Na sádle vše prohřejeme spolu se zeleným hráškem a zelenou petrželkou, spojíme rozšlehanými vejci, ochutíme solí a vegetou o ..

ZABIJAČKA MASO | PANENSKÁ SVÍČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: Vepřová panenská svíčková 200 g vepřové bráníce, lžíce sádla, 1 cibule, sůl, kmín, třený česnek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou panenskou potřeme solí a česnekem a zabalíme do bránice. Na pekáček dáme sádlo drobně nakrájenou cibuli, položíme panenskou, mírně okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme do růžova. Během pečení přeléváme výpekem. Dáváme pozor, abychom nespálili cibuli. Pečenou panenskou podáváme jako teplé jídlo nebo i na studeno, krájenou na plátky přes vlákno. Vhodnou přílohou ..

ZABIJAČKA MASO | PANENSKÁ SVÍČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: Vepřová panenská svíčková 200 g vepřové bráníce, lžíce sádla, 1 cibule, sůl, kmín, třený česnek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou panenskou potřeme solí a česnekem a zabalíme do bránice. Na pekáček dáme sádlo drobně nakrájenou cibuli, položíme panenskou, mírně okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme do růžova. Během pečení přeléváme výpekem. Dáváme pozor, abychom nespálili cibuli. Pečenou panenskou podáváme jako teplé jídlo nebo i na studeno, krájenou na plátky přes vlákno. Vhodnou přílohou ..

ZABIJAČKA MASO | ROLÁDA Z VEPŘOVÉHO BŮČKU SE ŽAMPIONY.

INGREDIENCE: 1,2 kg vepřového bůčku, 300g vepřové plece, 2 vejce, 150g čerstvých žampionů, 200g paprikových lusků, 200g cukety nebo kedlubny, 150g pórku, 5, červených feferonek, sůl, kmín, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček vykostíme a zbavíme kůže. Maso rozřízneme tak, abychom paličkou vyklepali plát a mírně osolíme. Vepřovou plec nebo ořez pomeleme, přidáme vejce, trochu studené vody, sůl, drcený kmín a třený česnek. Dobře vymícháme tak, aby se směs lepila na prsty. Do masové směsi op ..

ZABIJAČKA MASO | ROLÁDA Z VEPŘOVÉHO BŮČKU SE ŽAMPIONY.

INGREDIENCE: 1,2 kg vepřového bůčku, 300g vepřové plece, 2 vejce, 150g čerstvých žampionů, 200g paprikových lusků, 200g cukety nebo kedlubny, 150g pórku, 5, červených feferonek, sůl, kmín, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček vykostíme a zbavíme kůže. Maso rozřízneme tak, abychom paličkou vyklepali plát a mírně osolíme. Vepřovou plec nebo ořez pomeleme, přidáme vejce, trochu studené vody, sůl, drcený kmín a třený česnek. Dobře vymícháme tak, aby se směs lepila na prsty. Do masové směsi op ..

ZABIJAČKA MASO | LAHŮDKOVÁ ROLÁDA Z VEPŘOVÉ KOTLETY.

INGREDIENCE: 1,5 kg vepřové kotlety v celku, 300g vepřové plece, 2 vejce, 100g zeleného hrášku, 100g červené papriky kapie, 100g žampionů, 100g šunky, 2 vařené bílky, sůl, česnek, drcený,kmín, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kotletu v celku vykostíme a rozkrojíme na plát. Vyklepeme paličkou, osolíme a mírně potřeme třeným česnekem. Vepřovou plec jemně umeleme spolu s ořezem z kotlety. Přidáme vejce, trochu. studené vody nebo ledové tříště, sůl, pepř a drcený kmín. Vše dobře vymícháme, až ..

ZABIJAČKA MASO | ZNOJEMSKÝ VEPŘOVÝ PLÁTEK.

INGREDIENCE: 6 plátků z libového vepřového bůčku, lžíce sádla, cibule, 100g žampionů, sůl, 20g sladké mleté papriky, 200g leča nebo 200g čerstvých zelených paprik a 200 g čerstvých rajčat, 2 d1 sladké smetany, 100g sterilovaných okurek, lžíce hladké mouky, mletý pepř.POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky masa o váze 150 g paličkou naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém sádle po obou stranách opečeme a naskládáme do pekáčku nebo zapékací misky. Ve zbylém tuku po opečení masa osmahneme jednu na plátky nak ..

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK ZAPEČENÝ V BRAMBOROVÉ KAŠI.

INGREDIENCE: 6 plátků z vepřové kýty, 6 špalíčků klobásy, 6 plátků anglické slaniny bez kůže, 6 feferonek, lžíce sádla, 4 dl mléka, 1 kg očištěných brambor, sůl, 3 žloutky, 100g eidamské cihly, 2 vejce. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky z vepřové kýty naklepeme osolíme, rozložíme na ně plátek slaniny, špalíček klobásy, feferonku a na plátky na tvrdo uvařených vajec. Plátky přehneme okraje sklepneme paličkou, podle potřeby upevníme párátkem a na sádle po obou stranách opečeme. Brambory uvaříme do měkka a ..

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK ZAPEČENÝ V BRAMBOROVÉ KAŠI.

INGREDIENCE: 6 plátků z vepřové kýty, 6 špalíčků klobásy, 6 plátků anglické slaniny bez kůže, 6 feferonek, lžíce sádla, 4 dl mléka, 1 kg očištěných brambor, sůl, 3 žloutky, 100g eidamské cihly, 2 vejce. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky z vepřové kýty naklepeme osolíme, rozložíme na ně plátek slaniny, špalíček klobásy, feferonku a na plátky na tvrdo uvařených vajec. Plátky přehneme okraje sklepneme paličkou, podle potřeby upevníme párátkem a na sádle po obou stranách opečeme. Brambory uvaříme do měkka a ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz