Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA Z VEPŘOVÝCH JATER A BŮČKU

INGREDIENCE: 500 g vepřových jater, 1 kg libovějšího vepřového bůčku bez kůže, 500 g vepřového masa z plece, 2 vejce, šálek sladké smetany, 200 g poloh. mouky , 200 g slaniny, 2 velké cibule,3 lžičky soli, 1 lžička bílého pepře, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžičky muškátového oříšku.POSTUP PŘÍPRAVY: Játra nakrájíme na pruhy a umeleme ve strojku na maso. Vepřovou plec i vykostěný bůček umeleme dvakrát najemno. Cibuli osmažíme na troše tuku a semeleme spol s masem. Pak vše vložíme ještě do mixéru, ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA Z VEPŘOVÝCH JATER A BŮČKU

INGREDIENCE: 500 g vepřových jater, 1 kg libovějšího vepřového bůčku bez kůže, 500 g vepřového masa z plece, 2 vejce, šálek sladké smetany, 200 g poloh. mouky , 200 g slaniny, 2 velké cibule,3 lžičky soli, 1 lžička bílého pepře, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžičky muškátového oříšku.POSTUP PŘÍPRAVY: Játra nakrájíme na pruhy a umeleme ve strojku na maso. Vepřovou plec i vykostěný bůček umeleme dvakrát najemno. Cibuli osmažíme na troše tuku a semeleme spol s masem. Pak vše vložíme ještě do mixéru, ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCÍ PAŠTIKA II

INGREDIENCE: 300g vepřových jater, 300g vepřového masa, 300g syrového sádla (bílá slanina), cibule, pepř, strouhaný muškátový oříšek, 2 vejce, 2 lžíce strouhanky.POSTUP PŘÍPRAVY: Játra a vepřové maso nakrájíme a umeleme. Syrové sádlo nebo slaninu nakrájíme, roztopíme a osmažíme na ní cibuli. Přidáme k mletému masu a játrům, osolíme, opepříme, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přidáme 2 celá vejce, 2 lžíce strouhanky a všechno důkladně promícháme. Plníme do malých skleniček a vaříme 1 hodinu ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCÍ PAŠTIKA II

INGREDIENCE: 300g vepřových jater, 300g vepřového masa, 300g syrového sádla (bílá slanina), cibule, pepř, strouhaný muškátový oříšek, 2 vejce, 2 lžíce strouhanky.POSTUP PŘÍPRAVY: Játra a vepřové maso nakrájíme a umeleme. Syrové sádlo nebo slaninu nakrájíme, roztopíme a osmažíme na ní cibuli. Přidáme k mletému masu a játrům, osolíme, opepříme, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přidáme 2 celá vejce, 2 lžíce strouhanky a všechno důkladně promícháme. Plníme do malých skleniček a vaříme 1 hodinu ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA Z TELECÍCH JATER.

INGREDIENCE: 500g telecích jater, 250g slaniny, 2 žemle, 2 žloutky, kousek cibule, paštikové koření, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněná játra, slaninu namočené a vymačkané žemle a cibuli umeleme dvakrát nebo třikrát na masovém strojku. Ke směsi přidáme žloutky koření, a sůl a dobře propracujeme. Tvořítko vymažeme tlusté sádlem, vyložíme směsí, zakryjeme pomaštěným pergamenovým papírem, uzavřeme a vaříme asi jednu a půl hodiny. ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA Z TELECÍCH JATER.

INGREDIENCE: 500g telecích jater, 250g slaniny, 2 žemle, 2 žloutky, kousek cibule, paštikové koření, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněná játra, slaninu namočené a vymačkané žemle a cibuli umeleme dvakrát nebo třikrát na masovém strojku. Ke směsi přidáme žloutky koření, a sůl a dobře propracujeme. Tvořítko vymažeme tlusté sádlem, vyložíme směsí, zakryjeme pomaštěným pergamenovým papírem, uzavřeme a vaříme asi jednu a půl hodiny. ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA ZE ZAJEČÍHO PŘEDKU.

INGREDIENCE: 1 zaječí předek, 1 zaječí játra, 200 g slaniny, 1 cibule, 1 vejce, 1 žemle, strouhanka, paštikové koření, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Na polovině slaniny zpěníme cibuli, potom na ní podusíme pokrájené maso. Pokud možno nepodléváme. Měkké maso vykostíme a umeleme se syrovými játry a s namočenou a vymačkanou žemlí. Do směsi přidáme slaninu s cibulí, na které se maso dusilo vejce, koření a sůl a podle potřeby zahustíme prosetou strouhankou. Směs nemusí být hustí Zbylou slaninu nakrájíme na ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | PAŠTIKA ZE ZAJEČÍHO PŘEDKU.

INGREDIENCE: 1 zaječí předek, 1 zaječí játra, 200 g slaniny, 1 cibule, 1 vejce, 1 žemle, strouhanka, paštikové koření, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Na polovině slaniny zpěníme cibuli, potom na ní podusíme pokrájené maso. Pokud možno nepodléváme. Měkké maso vykostíme a umeleme se syrovými játry a s namočenou a vymačkanou žemlí. Do směsi přidáme slaninu s cibulí, na které se maso dusilo vejce, koření a sůl a podle potřeby zahustíme prosetou strouhankou. Směs nemusí být hustí Zbylou slaninu nakrájíme na ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | MASOVÁ PAŠTIKA S JÁTRY

INGREDIENCE: 300g vepřové plece, 300g vepřových jater, 200g uzené slaniny, 100g cibule, 1 lžička mleté papriky, 2 lžíce tekuté smetany, mletý pepř, nové koření, kmín, šalvěj, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Pečené maso dvakrát umeleme na jemném mlýnku spolu s játry. Potom umeleme slaninu,necháme ji rozpustit a opečeme na ní dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Vsypeme lžičku koření, papriku a sůl a přelijeme smetanou. Ihned spojíme s mletým masem a játry, promícháme a ochutnáme-musí být pikantní, vařením ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | MASOVÁ PAŠTIKA S JÁTRY

INGREDIENCE: 300g vepřové plece, 300g vepřových jater, 200g uzené slaniny, 100g cibule, 1 lžička mleté papriky, 2 lžíce tekuté smetany, mletý pepř, nové koření, kmín, šalvěj, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Pečené maso dvakrát umeleme na jemném mlýnku spolu s játry. Potom umeleme slaninu,necháme ji rozpustit a opečeme na ní dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Vsypeme lžičku koření, papriku a sůl a přelijeme smetanou. Ihned spojíme s mletým masem a játry, promícháme a ochutnáme-musí být pikantní, vařením ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz