Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | VALAŠSKÉ KLOBÁSY (10 KG)

INGREDIENCE: 3 kg vepřové krkovičky, 4 kg vepřového bůčku, 2 kg skopové plece nebo krku bez tuku, 2 kg skopového výřezu, 200g třeného česneku, 200g dusičné solí, 50g mletého pepře, 50g drceného kmínu, 1 kg vepřové uzené slaniny, střeva.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou krkovičku a. uzenou slaninu nakrájíme na kostičky maximálně do 1 cm. Bůček a skopový ořez nakrájíme na mletí a prosolíme. Ze skopového libového masa připravíme prát. Technologický postup je stejný jako při přípravě z hovězího krku Vše nec ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | VALAŠSKÉ KLOBÁSY (10 KG)

INGREDIENCE: 3 kg vepřové krkovičky, 4 kg vepřového bůčku, 2 kg skopové plece nebo krku bez tuku, 2 kg skopového výřezu, 200g třeného česneku, 200g dusičné solí, 50g mletého pepře, 50g drceného kmínu, 1 kg vepřové uzené slaniny, střeva.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou krkovičku a. uzenou slaninu nakrájíme na kostičky maximálně do 1 cm. Bůček a skopový ořez nakrájíme na mletí a prosolíme. Ze skopového libového masa připravíme prát. Technologický postup je stejný jako při přípravě z hovězího krku Vše nec ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | HANÁCKÉ KLOBÁSY (10 KG)

INGREDIENCE: 5 kg libového vepřového výřezu, 4 kg bůčku, 1 kg hovězího krku, 1 kg hřbetního sádla, 50g mletého pepře, 30g drceného kmínu, 100g třeného česneku, 100g ostré mleté papriky, 220g dusičné soli, střeva. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový výřez nakrájíme na kousky a prosolíme. Bůček a hřbetní sádlo nakrájíme na kostičky, prosolíme a promícháme. Z hovězího odblaněného krku vypracujeme prát. Vše v nádobách necháme v chladnu 3-4 dny proležet. Po odležení vepřovy výřez umeleme na hrubší strukturu, p ..

ZABIJAČKA UZENINY A KLOBÁSY | HANÁCKÉ KLOBÁSY (10 KG)

INGREDIENCE: 5 kg libového vepřového výřezu, 4 kg bůčku, 1 kg hovězího krku, 1 kg hřbetního sádla, 50g mletého pepře, 30g drceného kmínu, 100g třeného česneku, 100g ostré mleté papriky, 220g dusičné soli, střeva. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový výřez nakrájíme na kousky a prosolíme. Bůček a hřbetní sádlo nakrájíme na kostičky, prosolíme a promícháme. Z hovězího odblaněného krku vypracujeme prát. Vše v nádobách necháme v chladnu 3-4 dny proležet. Po odležení vepřovy výřez umeleme na hrubší strukturu, p ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz