Recepty na xkuchtik.cz

GULÁŠ VEPŘOVÝ | VEPŘOVÝ GULÁŠ S PÓRKEM A ŽAMPIÓNY.

INGREDIENCE: 500g žampiónů, olej, 3 feferonky, 3 středně velké pórky, mletý pepř, kari koření, kmín, 600g vepřového masa, sůl, 2,5 dl smetany, 1 lžíce hladké mouky petrželka, celerová nať.POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné houby pokrájíme na větší kousky. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájené feferonky, přidáme pokrájený pórek, houby, mletý pepř, kari, kmín a na kousky nakrájené maso, osmažíme, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku. ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | FAZOLOVÝ GULÁŠ S UZENÝM BŮČKEM.

INGREDIENCE: 300g bílých fazolí, 200g uzeného bůčku, 2 lžíce tuku, 1 cibule 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička mleté sladké papriky, sůl, česnek, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, pažitka.POSTUP PŘÍPRAVY: Přebrané, propláchnuté fazole namočíme na tři hodiny do vody, pak je dáme vařit, přidáme k nim na kostky nakrájené syrové uzené maso a vaříme společné. Když je obojí měkké, zahustíme růžovou cibulkovou jíškou, přidáme podle chuti sůl, papriku, kterou jsme zpěnili na tuku, rajčatový protlak, utřený če ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | MINUTKOVÝ GULÁŠ S LEČEM A ŽAMPIÓNY.

INGREDIENCE: 500g vepřové kýty, 4 lžíce sádla, 2 menší cibule, špetka hladké mouky 1 lžička mleté sladké papriky, 60g žampiónů, 2 feferonky, 8 lžic sterilovaného leča, worcester, 1 lžíce kečupu, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, zprudka opečeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Po zpěnění ji zaprášíme moukou, osmahneme, vmícháme mletou sladkou papriku, potom na plátky nakrájené žampióny a drobně rozsekané feferonky; zalijeme několika lžícemi vod ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | MINUTKOVÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ SE ŠUNKOU A ŽAPIÓNY.

INGREDIENCE: 400g vepřové kýty, 3 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 100g šunky, 100g žampiónů, 2 cibule, 8 lžic bílého vína, sladká mletá paprika, mletý pepř, sůl, petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněnou vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, rychle ji osmahneme na oleji a másle, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a žampióny, na nudličky nakrájenou šunku a osmažíme je, až cibule zesklovatí. Do směsi vmícháme mletou papriku, zalijeme vínem a 6 lžícemi vody, osolíme, opepříme a podusíme a ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | RAGŮ PO DEBRECÍNSKU.

INGREDIENCE: 400g vepřového plecka, 3 cibule, 2 stroužky česneku, 2 kapie, 150g měkkého salámu nebo klobásy, 50g vepřového sádla, 1/16 l smetany, 3 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžíce soli. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso v celku omyjeme a po osušení je nakrájíme na menší kostičky o hraně 1,5-2 cm.Nakrájenou cibuli a s trochou soli utřený česnek osmažíme na sádle dozlatova, přidáme protlak, promícháme a vložíme maso. Podusíme, osolím ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz