Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA MASO | HANÁCKÁ ZABIJAČKOVÁ PEČÍNKA.

INGREDIENCE: 500g vepřového ořezu, 200g vepřové plece, 500g vepřové panenské, 200g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř, drcený kmín, strouhaná citrónová kůra. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový ořez a plec jemně umeleme. Přidáme vejce, bílé vino, sůl a koření. Směs dobře promícháme. Bránici rozprostřeme na prkénko, poklademe masovou směsí a doprostřed položíme osolenou a třeným česnekem ochucenou vepřovou panenskou. Svineme a utvoříme šišku, dáme na pekáče ..

ZABIJAČKA MASO | HANÁCKÁ ZABIJAČKOVÁ PEČÍNKA.

INGREDIENCE: 500g vepřového ořezu, 200g vepřové plece, 500g vepřové panenské, 200g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř, drcený kmín, strouhaná citrónová kůra. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový ořez a plec jemně umeleme. Přidáme vejce, bílé vino, sůl a koření. Směs dobře promícháme. Bránici rozprostřeme na prkénko, poklademe masovou směsí a doprostřed položíme osolenou a třeným česnekem ochucenou vepřovou panenskou. Svineme a utvoříme šišku, dáme na pekáče ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.

INGREDIENCE: 1,5 vepřového bůčku, 5 žemlí, 2 d1 mléka, 100g másla, 2 vejce, 50g mandlí, sůl, mletý pepř, česnek, vegeta, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček očistíme uděláme kapsu a žebra vykostíme. Dbáme abychom kapsu neprořízli. Maso osolíme a potřeme česnekem. Žemle nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout. Máslo utřeme se žloutky do pěny přidáme sekanou zelenou petrželku a mlety pepř. Z bílků ušleháme sníh s troškou soli. Utřené máslo a sníh vmícháme do navlhče ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.

INGREDIENCE: 1,5 vepřového bůčku, 5 žemlí, 2 d1 mléka, 100g másla, 2 vejce, 50g mandlí, sůl, mletý pepř, česnek, vegeta, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček očistíme uděláme kapsu a žebra vykostíme. Dbáme abychom kapsu neprořízli. Maso osolíme a potřeme česnekem. Žemle nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout. Máslo utřeme se žloutky do pěny přidáme sekanou zelenou petrželku a mlety pepř. Z bílků ušleháme sníh s troškou soli. Utřené máslo a sníh vmícháme do navlhče ..

ZABIJAČKA MASO | PEČENÝ VEPŘOVÝ LALOK.

INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozložíme je na pekáč, osolíme, okořeníme a mírně podlijeme vodou. Pečeme do růžova. Při pečení podléváme plátky výpekem. Upečené plátky klademe na tmavý chléb a hustě sypeme strouhaným křenem. ..

ZABIJAČKA MASO | PEČENÝ VEPŘOVÝ LALOK.

INGREDIENCE: 900g vepřového laloku, sůl, kmín, mletý pepř, mletý česnek, strouhaný křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Z vepřového laloku nakrájíme 6 plátků, rozložíme je na pekáč, osolíme, okořeníme a mírně podlijeme vodou. Pečeme do růžova. Při pečení podléváme plátky výpekem. Upečené plátky klademe na tmavý chléb a hustě sypeme strouhaným křenem. ..

ZABIJAČKA MASO | ZABIJAČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 600g vepřové plece, 200g vepřové panenské, 120g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, kmín, citrónová kůra, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec umeleme, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín, citrónovou kůru, bílé víno a dobře vymícháme. Vepřovou bránici si rozprostřeme na prkénko a na ni rozložíme Připravenou směs. Doprostřed položíme panenskou, kterou jsme předem osolili a potřeli česnekem. Svineme, utvoříme šišku, položíme na pekáč mírně po ..

ZABIJAČKA MASO | ZABIJAČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 600g vepřové plece, 200g vepřové panenské, 120g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, kmín, citrónová kůra, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec umeleme, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín, citrónovou kůru, bílé víno a dobře vymícháme. Vepřovou bránici si rozprostřeme na prkénko a na ni rozložíme Připravenou směs. Doprostřed položíme panenskou, kterou jsme předem osolili a potřeli česnekem. Svineme, utvoříme šišku, položíme na pekáč mírně po ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ.

INGREDIENCE: 12 vepřových řízků (2 na porci), sůl, hladká mouka, olej, vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové řízky nakrájíme přes vlákno paličkou naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. V horkém oleji postupně opékáme a skládáme do varného skla nebo do kastrolku. Na zbytek tuku na pánvi nalijeme trochu vývaru nebo vody, ochutíme vegetou a povaříme. Povařenou šťávu přecedíme na opečené řízky, přikryjeme a v horké troubě chvíli podusíme. Šťávu před podáváním můžeme zjemnit máslem a dochutit lžičkou ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ.

INGREDIENCE: 12 vepřových řízků (2 na porci), sůl, hladká mouka, olej, vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové řízky nakrájíme přes vlákno paličkou naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. V horkém oleji postupně opékáme a skládáme do varného skla nebo do kastrolku. Na zbytek tuku na pánvi nalijeme trochu vývaru nebo vody, ochutíme vegetou a povaříme. Povařenou šťávu přecedíme na opečené řízky, přikryjeme a v horké troubě chvíli podusíme. Šťávu před podáváním můžeme zjemnit máslem a dochutit lžičkou ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz