Recepty na xkuchtik.cz

GULÁŠ HOVĚZÍ | ROŽNOVSKÝ MINUTKOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g svíčkové, sůl mletý pepř, 80g oleje, mletá sladká paprika, 4 větší stroužky česneku, 1 větší cibule, 1 větší kapie 120g žampiónů, 4 lžíce sterilovaných fazolek, 6 lžic sterilované karotky, petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a na velké pánvi opékáme na oleji tak, aby uvnitř zůstaly růžové. Přidáme papriku (nenecháme osmahnout), česnek, cibuli nakrájenou nadrobno, na nudličky nakrájenou kapii, na plátky nakrájené žampióny, sterilované fazolky ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | SVRATECKÝ MINUTKOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g hovězí svíčkové, 3lžíce oleje, 1 lžíce hladké mouky, 3 lžičky mleté sladké papriky, sůl, koření chilli, pepř, 2 lžíce kečupu.POSTUP PŘÍPRAVY: Svíčkovou nakrájíme na nudličky, prudce osmažíme na oleji, zaprášíme moukou a mletou sladkou paprikou, podlijeme horkou vodou, přidáme sůl, pepř, koření chilli, kečup a krátce povaříme. Jako přílohu podáváme bramboráčky pečené v lívanečníku. ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | GULÁŠ S VEPŘOVÉHO MASA SE ZELENINOU.

INGREDIENCE: 450g vepřového masa z plecka nebo ramínka, sůl, mletý pepř, 40g sádla nebo tuku, 1 velká cibule, 5 zelených paprik, 5rajčat, 1 sterilovaná okurka, šálek smetany, lžíce hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostky, opepříme, po všech stranách opečeme na sádle nebo tuku a vyjmeme. Na sádle (tuku) po opékání masa zpěníme nakrájenou cibuli přidáme očištěné na čtvrtky pokrájené papriky a za stálého míchání dvě až čtyři minuty opékáme. Potom přidáme spařená oloupaná rajčata a na ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | VEPŘOVÝ GULÁŠ S RAJČATOVOU ŠŤÁVOU.

INGREDIENCE: 600g vepřového masa z plecka nebo ramínka, 1 lžíce sádla, sůl, 1 menší cibule, vývar, 1 konzerva rajčatové šťávy, půlka menší hlávky bílého zelí, 1 lžíce hladké mouky, máslo.POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli (nesmí zežloutnout). Potom přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a po celém povrchu opečeme. Podléváme po částech rajčatovou šťávou a vývarem a dusíme téměř doměkka. Zelí nakrájíme na čtverečky o straně asi 2 cm a přidáme je k masu. Podle potřeby p ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA S BRAMBORY NA SMETANĚ.

INGREDIENCE: 600g vepřového mase z plece nebo libovějšího bůčku, 50g sádla, 3 cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, 1 lžíce octa, kmín, sůl, 6 dl vývaru, 1 lžíce hladké mouky, 700g brambor, 1/8 l kysané smetany, lžíce másla.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na větší kostky. Na sádle zpěníme drobné nakrájenou cibuli, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění nakrájené maso, kmín, sůl, zastříkneme octem a za občasného podlévání vývarem maso dusíme do poloměkka. Potom šťávu necháme vysmahno ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | VEPŘOVÝ GULÁŠ S PÓRKEM A ŽAMPIÓNY.

INGREDIENCE: 500g žampiónů, olej, 3 feferonky, 3 středně velké pórky, mletý pepř, kari koření, kmín, 600g vepřového masa, sůl, 2,5 dl smetany, 1 lžíce hladké mouky petrželka, celerová nať.POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné houby pokrájíme na větší kousky. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájené feferonky, přidáme pokrájený pórek, houby, mletý pepř, kari, kmín a na kousky nakrájené maso, osmažíme, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku. ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | PŘESNÍDÁVKOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 300g vepřového masa z ramínka, 200g párků, 70g sádla, 2 cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, vývar nebo voda podle potřeby, 1 stroužek česneku, sůl, kmín, 1lžíce hladké mouky, 1 lžička másla, sterilovaná okurka.POSTUP PŘÍPRAVY: Na části sádla osmažíme jednu drobně pokrájenou cibuli dozlatova, přidáme dvě třetiny mleté sladké papriky, necháme zpěnit a přidáme na menší kostky nakrájené maso; po osmahnutí podlijeme vývarem nebo vodou, potom přidáme utřený česnek, sůl, kmín a dusíme p ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | MINUTKOVÝ GULÁŠ PO MYSLIVECKU.

INGREDIENCE: 600g svíčkové, 4 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř, nové koření, 2 menší cibule, 2 lžíce hladké mouky, 4 lžíce kečupu, 80g žampiónů, 120g brusinek, 1 dl červeného vína.POSTUP PŘÍPRAVY: Svíčkovou nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme mletý pepř, nové koření a prudce opečeme na sádle. Potom přidáme nakrájenou cibuli, zaprášíme hladkou moukou, přidáme kečup, nakrájené žampióny, brusinky a zalijeme červeným vínem. Guláš chvíli podusíme. Podáváme s chlebem, popřípadě se smaženými hr ..

GULÁŠ RŮZNÝ | KUŘECÍ MINUTKOVÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 400g masa z kuřecích prsou, 4 lžíce oleje, 2 menší cibule, stroužek česneku, 2 zelené papriky, 1 lžička hladké mouky, asi 1 dl vývaru z poloviny kostky masoxu, feferonky, 5 lžic kečupu, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Na části oleje podusíme na plátky nakrájený česnek, hrubě nakrájenou cibuli a papriky. Kuřecí maso nakrájíme na tenké hranolky, opečeme na oleji, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme, až se tuk odděluje od šťávy. Potom přidáme podušenou zeleninu, ..

GULÁŠ VEPŘOVÝ | MINUTKOVÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ SE ŠUNKOU A ŽAPIÓNY.

INGREDIENCE: 400g vepřové kýty, 3 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 100g šunky, 100g žampiónů, 2 cibule, 8 lžic bílého vína, sladká mletá paprika, mletý pepř, sůl, petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněnou vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, rychle ji osmahneme na oleji a másle, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli a žampióny, na nudličky nakrájenou šunku a osmažíme je, až cibule zesklovatí. Do směsi vmícháme mletou papriku, zalijeme vínem a 6 lžícemi vody, osolíme, opepříme a podusíme a ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz