Recepty na xkuchtik.cz

SPECIALITY RŮZNÉ | CHALUPÁŘSKÁ POCHOUTKA.

INGREDIENE: 150 g sýra Primátor, 3 trojúhelníčky taveného sýra, 1 stroužek česneku, 400 ml bílého kořeněného vína (vermutu), 50 g solamylu, špetka muškátového květu, špetka zázvoru, chlebíčková veka, 300 g vařeného hovězího libového masa z polévky.POSTUP PŘÍPRAVY: Misku vytřeme česnekem, nalijeme do ní víno a přidáme rozstrouhané sýry. Přidáme v trošce vína rozmíchaný solamyl a zahříváme při stálém mícháni až vznikne hladká sýrová hmota. Potom ji okořeníme, promícháme a upravíme na vařič do stře ..

SPECIALITY RŮZNÉ | MEDVĚDI TLAPY 1.

INGREDIENCE: 2 medvědí tlapy, 1/2 bílého vína, kůra z 1 citrónu, špetka zázvoru, 5 zrn pepře,1 cibule, 3 hřebíčky, 1 lžíce octa, 1/4 l vepřové krve, 10dkg hrachových lusků, 10dkg másla,1 lžíce mouky, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Stažené oddělené medvědí tlapu důkladně umyjeme a spaříme. Potom na chodidlech odřízneme vazivové polštářky a očištěné tlapy dáme do kastrolu,zalijeme bílým vínem, přidáme nastrouhanou citrónovou kůru, zázvor, pepř, osolíme a vše dusíme do změknutí.Na udušené nalijeme vepřovou k ..

SPECIALITY RŮZNÉ | Jezevec

INGREDIENCE: 2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu,1-2 citróny, 1 l bílého vína,Sůl, špetka tymiánu, 2 bobkové listy, 5 zrn pepře, 1/4 l olivového oleje.POSTUP PŘÍPRAVY: Do hluboké mísy nalijeme víno, šťávu z citrónů a přidáme koření. Do této marinády naložíme na 2 až 4 dny očištěnou zvěřinua zatížíme, aby byla potopená. Po vyjmutí zvěřinu potřeme olejem a prudceopečeme za podlévání marinádou s kořením. Pečeni naporcujeme a polijemešťávou.Touto šťávou se polévá na talíři pouze zvěřina,nikoli příloha.P ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz