Recepty na xkuchtik.cz

VEPŘOVÉ KOTLETA | VEPŘOVÉ KOTLETY V PIKANTNÍ BYLINKOVÉ OMÁČCE.

INGREDIENCE: 1 cibule, 1 svazek smíšených bylinek, 2 lahůdkové okurky, 100g hořčičných okurek, sůl, 4 vepřové kotlety a cca 200g, 2 lžíce oleje, cukr, 30g másla nebo tuku, 1 lžíce hořčice, trochu octa, 1 lžíce kaparů, 1/5 l slabého vývaru, 2 lžíce majolky. POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli, bylinky, okurky jemně nasekáme. Kotlety osušíme, osolíme a opepříme.Polovinu másla nebo tuku rozpustíme v oleji a kotlety nejdříve při silném plameni po obou stranách do hněda opečeme, potom při snížené teplotě ještě ..

VEPŘOVÉ KOTLETA | TATRANSKÉ KOTLETY.

INGREDIENCE: 4 libovější kotlety, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky šunky (šun.salám), sterilované lečo v oleji (bez uzeniny), 100g strouhaného tvrdého sýra, 150g sladké smetany, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a lžíci sterilovaného leča. Takto připravené kotlety urovnáme na pekáč, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a v dobře vyhřáté troubě pečeme. PŘÍLOHA: br ..

VEPŘOVÉ KOTLETA | DĚČÍNSKÝ KOTLET.

INGREDIENCE: Pro 1 osobu: 150g vepřové pečeně, 15g oleje, 10g másla, 10g šunky, 10g kapie, 1/3 vejce, 15g nakládaných žampionů, 50g 33% smetany, 1 cl bílého vína, mletý pepř a sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: V kotletě z vepřové pečeně nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: Na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané osolené vejce a necháme za stálého míchání srazit. Potom naplníme připravenou kotletu a kapsu upevníme pár ..

VEPŘOVÉ KOTLETA | VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO „EVA“

POSTUP PŘÍPRAVY: Žebírka slabě naklepáme, osolíme a opečeme na oleji po obou stranách do červena. Maso vyjmeme, na pánev přidáme máslo, pokrájená husí či kuřecí játra, kostičky ananasu a jablka, ochutíme pepřem a solí, podusíme a přelijeme přes maso. Nakonec všechno pokropíme maraskinem nebo curacaem. ..

VEPŘOVÉ KOTLETA | VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO CIKÁNSKÉ.

POSTUP PŘÍPRAVY: Každé žebírko slabě naklepáme a osolené opečeme do červena po obou stranách. Maso vyjmeme a do šťávy přidáme rajský protlak, plátky čerstvých hříbků, červené víno, utřený česnek dochutíme pepřem a solí a necháme podusit. Hotovou omáčkou žebírka přelijeme. ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz