Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ..

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz