Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | NÍZKOKALORICKÁ TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: 5 vepřových nožiček nebo 200g vepřových kůží, 600g rostlinného masa ROBI(nudličky), třený česnek, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, vegeta, kořenová zelenina, zelený hrášek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové nožičky nebo kůže dobře očistíme, vypereme a v osolené vodě mírným varem uvaříme do měkka spolu s kořenovou zeleninou. Dobře uvařené nožičky nebo kůže obereme, jemně umeleme, vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, na kostičky nakrájenou vařenou kořenovou zeleninu a hrášek. Výv ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | VEGETARIÁNSKA TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) nakájená na nudličky, 600g ROBI- nudličky, zelený hrášek, 50g želatiny, kostka slepičího bujónu, vegeta, sůl, mletý pepř, drobně nakrájena cibule.POSTUP PŘÍPRAVY: Kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme do měkka v 1 litru vody spolu s kostkou slepičího bujónu. Vývar scedíme přes síto a do 6 dl teplého 70-80°C vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, kořenovou zeleninu a zeleny hrášek. Ochutíme vegetou, podle potřeby solí a mletým pepřem. P ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | VEGETARIÁNSKA TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) nakájená na nudličky, 600g ROBI- nudličky, zelený hrášek, 50g želatiny, kostka slepičího bujónu, vegeta, sůl, mletý pepř, drobně nakrájena cibule.POSTUP PŘÍPRAVY: Kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme do měkka v 1 litru vody spolu s kostkou slepičího bujónu. Vývar scedíme přes síto a do 6 dl teplého 70-80°C vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, kořenovou zeleninu a zeleny hrášek. Ochutíme vegetou, podle potřeby solí a mletým pepřem. P ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.

INGREDIENCE: 1,5 vepřového bůčku, 5 žemlí, 2 d1 mléka, 100g másla, 2 vejce, 50g mandlí, sůl, mletý pepř, česnek, vegeta, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček očistíme uděláme kapsu a žebra vykostíme. Dbáme abychom kapsu neprořízli. Maso osolíme a potřeme česnekem. Žemle nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout. Máslo utřeme se žloutky do pěny přidáme sekanou zelenou petrželku a mlety pepř. Z bílků ušleháme sníh s troškou soli. Utřené máslo a sníh vmícháme do navlhče ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ BŮČEK PLNĚNÝ MANDLOVOU NÁPLNÍ.

INGREDIENCE: 1,5 vepřového bůčku, 5 žemlí, 2 d1 mléka, 100g másla, 2 vejce, 50g mandlí, sůl, mletý pepř, česnek, vegeta, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček očistíme uděláme kapsu a žebra vykostíme. Dbáme abychom kapsu neprořízli. Maso osolíme a potřeme česnekem. Žemle nakrájíme na kostičky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout. Máslo utřeme se žloutky do pěny přidáme sekanou zelenou petrželku a mlety pepř. Z bílků ušleháme sníh s troškou soli. Utřené máslo a sníh vmícháme do navlhče ..

ZABIJAČKA MASO | ZABIJAČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 600g vepřové plece, 200g vepřové panenské, 120g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, kmín, citrónová kůra, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec umeleme, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín, citrónovou kůru, bílé víno a dobře vymícháme. Vepřovou bránici si rozprostřeme na prkénko a na ni rozložíme Připravenou směs. Doprostřed položíme panenskou, kterou jsme předem osolili a potřeli česnekem. Svineme, utvoříme šišku, položíme na pekáč mírně po ..

ZABIJAČKA MASO | ZABIJAČKOVÁ PEČENĚ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 600g vepřové plece, 200g vepřové panenské, 120g vepřové bránice, 1 dl bílého vína, 1 vejce, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, kmín, citrónová kůra, třený česnek.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou plec umeleme, přidáme vejce, sůl, pepř, kmín, citrónovou kůru, bílé víno a dobře vymícháme. Vepřovou bránici si rozprostřeme na prkénko a na ni rozložíme Připravenou směs. Doprostřed položíme panenskou, kterou jsme předem osolili a potřeli česnekem. Svineme, utvoříme šišku, položíme na pekáč mírně po ..

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ..

ZABIJAČKA MASO | PLNĚNÁ VEPŘOVÁ KOTLETA PEČENÁ V BRÁNICI.

INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ..

ZABIJAČKA MASO | VEPŘOVÝ ŘÍZEK PŘÍRODNÍ.

INGREDIENCE: 12 vepřových řízků (2 na porci), sůl, hladká mouka, olej, vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové řízky nakrájíme přes vlákno paličkou naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. V horkém oleji postupně opékáme a skládáme do varného skla nebo do kastrolku. Na zbytek tuku na pánvi nalijeme trochu vývaru nebo vody, ochutíme vegetou a povaříme. Povařenou šťávu přecedíme na opečené řízky, přikryjeme a v horké troubě chvíli podusíme. Šťávu před podáváním můžeme zjemnit máslem a dochutit lžičkou ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz