Recepty na xkuchtik.cz

GULÁŠ HOVĚZÍ | VALAŠSKÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g předního hovězího masa, sůl mletý pepř, 5 lžic oleje, 2 cibule, 1 lžička sladké mleté papriky, několik kuliček pepře, 2 kuličky nového koření, kmín, ½ bobkového listu, majoránka,4stroužkyčesneku, 2 lžíce hladké mouky, 7 dl vývaru, 80g slaniny 200g kysaného zelí, 120g žampiónů.POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí maso nakrájené na kostky osolíme, opepříme; na oleji osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmažíme je, doplníme lžičkou mleté sladké papriky, celým pepřem ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | VŠETATSKÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g hovězího masa, 80 sádla, 3 cibule, 2 lžičky hladké mouky,2 lžičky mleté sladké papriky, l lžíce rajčatového protlaku, vývar, 2 stroužky česneku, kmín, mletý pepř, majoránka, sůl 1 lžička másla.POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozehřátém sádle osmažíme dozlatova polovinu dávky nadrobno pokrájené cibule, přidáme na kostky pokrájené maso a osmahneme. Zaprášíme hladkou moukou, zamícháme, přidáme sladkou mletou papriku a opět osmahneme. Potom přidáme rajčatový protlak, opět osmahneme a vše zalij ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | BALKÁNSKÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 500g hovězího masa, 4 lžíce oleje, 1 větší cibule, 5 velkých paprik, 5 velkých rajčat, sůl,1 lžička másla, 1 lžička hladké mouky.POSTUP PŘÍPRAVY: Pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso, prudce je opečeme a osolíme: Za občasného promíchání a podlévání vodou dusíme do poloměkka. Pak přidáme na proužky nakrájené papriky a oloupaná na čtvrtky nakrájená rajčata. Nakonec zahustíme moukou smíchanou s máslem, promícháme a dodusíme Podáváme s chlebem. ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | ŘECKÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 500g hovězího masa, 4 lžičky oleje, 1 cibule, 5 rajčat, 100 fazolek, sůl papriková vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozehřátém oleji po všech stranách opečeme na kostky nakrájené maso. Asi v polovině doby opékání přidáme na tuk také nakrájenou cibuli, aby zezlátla. Maso okořeníme paprikovou vegetou, eventuálně podle chuti ještě přisolíme. Rajčata spaříme vařící vodou, sloupneme slupku a nakrájíme na kousky. Fazolky opereme, nožem částečně nakrojíme stopku a potom jí rychle trhneme, abycho ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | SEGEDÍNSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 500g předního hovězího masa, 2 lžíce sádla, i cibule, sladká mletá paprika, sůl, 500g kysaného zelí, 1 bílý jogurt, kmín, 320g vařených brambor.POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, papriku a osmahneme. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme polovinu kysaného zelí a dusíme dál. Nakonec zalijeme rozšlehaným jogurtem a přidáme zbytek zelí, které nadrobno rozsekáme, trochu pokmínujeme a již nevaříme. Podáváme s vaře ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | HAMBURSKÝ GULÁŠ III

INGREDIENCE: 600g hovězího masa, 1 větší cibule, 1 lžíce sádla, sůl, 1 větší stroužek česneku, tlučený kmín, špetka tymiánu, 1/8 l bílého vína, 1 lžička sardelové past,y 1 lžíce kaparů, 1/8 l smetany, 1 lžička hladké mouky, 1 lžička másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme. Potom mírně osolíme, přidáme nahrubo rozsekaný česnek, kmín, tymián a dusíme mírné podlité téměř do měkka. Pak podlijeme vínem a dusíme asi pět minut. Př ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | DOMÁCÍ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 600g libového hovězího masa, 60g sádla, 1 větší cibule, 1 stroužek česneku, 3 rajčata, strouhaný chléb, 4 dl vývaru (z masoxu), sůl, mletý pepř event. špetka tymiánu.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém sádle po všech stranách opečeme. Pak vsypeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme utřený česnek a krátce s masem podusíme. Přidáme rajčata, která jsme oloupali a nakrájeli na čtvrtky, trochu strouhaného chleba, okořeníme, osolíme, přiklopíme pokličkou a dusíme nej ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | NÍZKOKENERGETICKÝ GULÁŠ.

INGREDIENCE: 500g předního hovězího masa, sůl, 2 vetší cibule, 1 stroužek česneku, hladká mouka, 2 lžičky másla, 2 lžíce rajčatového protlaku, kapary, citrónová šťáva.POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájené na kostky opečeme nasucho, osolíme, přidáme hrubě nakrájenou cibuli a stroužek česneku, podlijeme a chvíli podusíme; když se šťáva vydusí, přidáme máslo rozetřené s moukou, osmažíme, podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak, rozmícháme a dusíme. Když je maso měkké, přidáme do šťávy rozsekané ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | HOVĚZÍ GULÁŠ NA CELERU.

INGREDIENCE: 500-600 g hovězí kližky nebo jiného předního masa, 60g slaniny, 3 cibule, sůl, kmín, 1 menší celer, ½ lžičky kuliček pepře, 4 kuličky nového koření.POSTUP PŘÍPRAVY: Na rozškvařené slanině zpěníme nakrájenou cibuli do růžova, pak přidáme maso nakrájené na kousky, osolíme, okmínujeme a dusíme do vysmahnutí šťávy, potom přidáme celer nakrájený na kousky, pepř, nové koření, podlijeme jednou naběračkou horké vody a dusíme do měkka za občasného přilévání horké vody. Měkké maso vyndám ..

GULÁŠ HOVĚZÍ | KARI GULÁŠ.

INGRDIENCE: 70g sádla, 3 cibule, 500-600g předního hovězího masa, 2 lžičky hladké mouky, 2-3 lžičky mleté sladké papriky,rajčatový protlak,7 dl vývaru z kostí, koření kari, sůl, 1 stroužek česneku kmín, mletý pepř, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Na části sádla osmahneme dozlatova jemné nakrájenou cibuli, přidáme na menší kostky pokrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Zaprášíme trochou mouky, zamícháme a přidáme mletou sladkou papriku, osmahneme, přidáme trochu rajčatového protlaku a po opětné ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz