Recepty na xkuchtik.cz

ZVĚŘINA PAŠTIKY | ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA – Česká kuchyně.

INGREDIENCE: 1 pečený bažant a 1 bažanta syrového, 250g husích jater, 250g slaniny dovnitř, 3 kousky žampiónú, 4 žloutky, 5 kusů pistácií, 80g bílé žemle, 4 lžíce mléka, 4 lžíce madeirského vína, 200g slaniny na vyložení formy, sů1 (podle chuti), na špičku nože bílého pepře a paštikové koření. Na ozdobu: 100g slaniny, 2 citróny, 750g aspiku, 500g zavařených rynglí, 10 višní, zelená kadeřavá petrželka. Mladého bažanta oškubáme, opálíme, vykucháme, vypereme a uvnitř i zevně osolíme. Na prsíčka ..

ZVĚŘINA PAŠTIKY | ZAJEČÍ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 800 g zaječího masa bez kostí, 400g vepřového libovějšího bůčku, 200g zaječích jater, 250g slaniny, 3 vejce, 1 dl dezertního červeného vána, 1 cibule, 50g másla, 50g jíšky z másla a hladké mouky, sůl, 5g paštikového koření /bílý a černý pepř, tymián, majoránka, zázvor, muškátový oříšek a květ, nové koření, bobkový list - vše jemně mleté. POSTUP PŘÍPRAVY: Zaječí maso pomeleme a dáme do kastrolu, kde jsme zpěnili nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a doměkka podusily kostičky bůčku. P ..

ZVĚŘINA PAŠTIKY | PAŠTIKA Z DIVOKÝCH HOLUBŮ - Italská kuchyně.

INGREDIENCE: 3 holubi, 50g slaniny, cibule, 3 zrna pepře, 3 zrnka nového koření, 8 utřených sardelí, bobkový list, tymián, 100g másla, 4 vejce, 1 husí játra, 3 - 4 žampióny, 3 pistácie, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné a nasolené holuby doměkka udusíme na kousku slaniny s cibuli, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a tymiánem. Vše pak prolisujeme přidáme sardelové máslo a prolisovaná syrová hustí játra, na malé kousky nakrájené žampióny a hrst pistácií. Dobře promísíme s celými vejci a p ..

ZVĚŘINA PAŠTIKY | PAŠTIKA ZE ZVĚŘINY.

INGREDIENCE: 750 - 1000g pečené či uvařené zvěřiny, 250g slaniny, 4 sardele, 1 lžička kaparů, 1 malá cibule, sůl, pepř, citrónová kůra, 1 ne čerstvá houska, 2 - 3 vejce, slanina v plátcích. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso, slaninu, sardele, cibuli a namočenou, poté lehce vymačkanou žemli umeleme třikrát po sobě. Přidáme žloutky, koření, zamícháme a nakonec obalíme tuhým sněhem. Touto směsí naplníme formu, vyloženou plátky slaniny a vaříme 1 hodinu ve vodní lázni. ..

ZVĚŘINA PAŠTIKY | ZAJEČÍ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 750g zaječího masa, 250g tučného vepřového masa, 100g slaniny, 1cible, sůl, pepř, zelenina do polévky, 1 husí játra, několik lanýžů, 2-4 lžíce madeiry či jiného sladkého, např. tokajského vína, slanina v plátcích. POSTUP PŘÍPRAVY: Slaninu nakrájíme na drobné kostky a podusíme v ní rozsekanou polévkovou zeleninu a cibuli. Přidáme zaječí a vepřové maso a dusíme do měkka.Potom umeleme obojí maso třikrát čtyřikrát po sobě a osolíme je a opepříme. Část této směsi, ovšem vychladlé, rozes ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz