SZÉKELSKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 600g vepřového masa z plece, 50g sedla, 600g cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžička sladké mleté papriky, 1/2 lžičky kmínu, 600g kysaného zelí, 1 lžíce hladké mouky, ¼ l kysané smetany sůl kopr.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso pokrájené na malé kostky vložíme do kastrolu na rozehřáté sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme. Vmícháme česnek rozetřený se solí, mletou sladkou papriku a roztlučený kmín a dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě; později mírně podlijeme vodou. Když je maso částečně měkké, přidáme překrájené kysané zelí a dodusíme. Nakonec přilijeme kysanou smetanu rozšlehanou s moukou a povaříme. Podle potřeby osolíme a přidáme kopr. Podáváme s houskovým knedlíkem.



SZÉKELSKÝ GULÁŠ. SZÉKELSKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 1533 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz