SRNČÍ PERKELT

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ ZVĚŘINOVÝ / 




INGREDIENCE: 1,2 kg srnčí zvěřiny, 150g vepřového sádla, 3 cibule, 40g sladké papriky, 150g rajčat nebo 80g protlaku, 150g paprikových lusků, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zvěřinu nakrájíme na kostky, na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostečky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni (jen tolik, aby se zvěřina nepřipálila) do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. Příloha: brambory, rýže, okurka nebo salát.

SRNČÍ PERKELT SRNČÍ PERKELT



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz