HŘIBY PEČENÉ PO PROVENSÁLSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE: 800g čerstvých hřibů (mohou to být také pečárky nebo muchomůrky růžovky), 60g oleje, 1 středně velká cibule, 4 stroužky česneku, 30g strouhanky, sůl, ml. pepř, půl lžičky cukru,citrónová šťáva a petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: 700 g hřibů nakrájíme na silnější plátky a v rozehřátém oleji s vyšší teplotou je rychle opečeme. Pak k nim přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek, nadrobno rozsekané zbylé hřiby, strouhanku, promícháme, osolíme, opepříme, přisladíme a ještě krátce vše osmahneme. Nakonec ochutíme citrónovou šťávou a podáváme. Jednotlivé porce posypeme jemně rozsekanou petrželkou. Příloha: slaný rohlík nebo chléb.



HŘIBY PEČENÉ PO PROVENSÁLSKU. HŘIBY PEČENÉ PO PROVENSÁLSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1432 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz