FAZOLE PO ZEPLÍNSKU (z lidové kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 400 g bílých nebo barevných fazolí, 1 velká cibule, 2-3 stroužky česneku, 30 g sádla, 30 g hladké mouky, majoránka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Předem namočené fazole uvaříme doměkka, přidáme půl cibule utřený česnek a vaříme dále, až se fazole rozvaří. Na sádle osmahneme zbytek nadrobno nakrájené cibule, zaprášíme moukou osmahneme, přidáme k fazolím a povaříme. Krátce před koncem varu dochutíme rozemnutou majoránkou a solí. Podáváme polité sádlem k vařenému uzenému masu a doplňujeme syrovým kysaným zelím, sterilovanou okurkou nebo čalamádou.



FAZOLE PO ZEPLÍNSKU (z lidové kuchyně). FAZOLE PO ZEPLÍNSKU (z lidové kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1402 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz