VEPŘOVÁ PEČENĚ ČESKÁ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ BŮČEK / 




INGREDIENCE: 750 g vepřové pečínky s kůží a s kostí z mladého kusu, sůl, kmín, podle chuti česnek.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso omyjeme, osušíme, posolíme ( stranu s kůží zatím nesolíme), pokmínujeme a dáme do pekáče kůží dolů. Pekáč dáme do trouby a maso pečeme asi 1 hodinu za občasného podlévání nejdříve vlastní šťávou a potom horkým vývarem nebo vodou. Pak je obrátíme nahoru, kůži osušíme a ostrým nožem ji nakrájíme na jemné proužky nebo čtverečky, silně ji osolíme a maso opečeme bez polévání do červena. Podáváme s houskovými knedlíky, bramborovými, vařenými brambory a dušeným červeným nebo bílým zelím.



VEPŘOVÁ PEČENĚ ČESKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ ČESKÁ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1316 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz