VEPŘOVÁ JÁTRA BZENECKÁ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 1 kg vepřových jater; 100g slaniny, 2 větší cibule, 5 rajčat, 4 zelené papriky, hladká mouka, sůl, mletý pepř, drcený kmín, 2-3 feferonky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Játra nakrájíme na plátky a promícháme se lžící hladké mouky. Slaninu nakrájíme na kostičky a v kastrolku rozškvaříme. Na rozpálenou slaninu vložíme připravená játra a restujeme. Pak přidáme na proužky nakrájenou papriky, na kolečka nakrájená rajčata a podusíme. Podle potřeby zředíme vodou nebo vývarem, necháme přejít varem a pod pokličkou chvíli podusíme. Dochutíme solí, pepřem, drceným kmínem a sekanými feferonkami. Podáváme s dušenou ryží nebo tmavým pečivem.



VEPŘOVÁ JÁTRA BZENECKÁ. VEPŘOVÁ JÁTRA BZENECKÁ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1372 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz