VEPŘOVÉ JAZYKY PEČENÉ NA ČESNEKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 2 vepřové jazyky, sůl, několik zrnek pepře, popř. i 150 g kořenové zeleniny, 60 g másla, trochu kmínu a 1-2 stroužky česneku. POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté jazyky vaříme s pepřem v osolené vodě, nejlépe s přidáním kořenové zeleniny, doměkka. To trvá asi 1 hodinu. Vařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě krátce zchladíme a ihned, tj. ještě teplé, je stoupneme, očistíme a necháme vychladnout. Z každého jazyku podélně nakrájíme čtyři plátky, osolíme je a v pánvi na rozehřátém másle s kmínem a utřeným česnekem po obou stranách podusíme. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a se salátem ze syrové zeleniny.

VEPŘOVÉ JAZYKY PEČENÉ NA ČESNEKU. VEPŘOVÉ JAZYKY PEČENÉ NA ČESNEKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1345 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz