KAPR S ČESNEKEM PO TŘEBOŇSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 1 kapr o váze asi 1 1 kg, 8 stroužků česneku, 2 lžičky kmínu, sádlo nebo máslo na pečení, sekaná petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra vykucháme, odřízneme hlavu a podél hřbetu rozdělíme na dvě poloviny. Opláchneme. Kůži na polovičkách kapra svrchu několikrát příčně nařízneme, aby se půlky při pečení nekroutily. Potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme umletým kmínem. Pečeme v pekáči na rozehřátém sádle nebo másle v dobře vyhřáté troubě. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby horkou vodou. Pečeme celkem asi 15 minut. Sypeme sekanou petrželkou.

KAPR S ČESNEKEM PO TŘEBOŇSKU. KAPR S ČESNEKEM PO TŘEBOŇSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz