ČOCHAŠBILI PO GRUZINSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 500 g jehněčí plece bez kosti, 75 g škvařeného vepřového sádla, 100 g cibule, 1,5 kg brambor (neloupaných), sůl, mletý pepř, 5 dl vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Plecko vypereme, nakrájíme na kostky, dáme do přiměřeně velkého kastrolku, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a necháme zvolna dusit. Cibuli nakrájíme na kolečka, na sádle do zlatova usmažíme, přidáme oloupané na čtvrtky nakrájené syrové brambory. Když je maso skoro měkké přidáme k němu brambory s cibulí a vše dusíme do měkka. Při dušení se tekutina zčásti vydusí, takže maso a brambory jsou v nezahuštěné mastné šťávě. Takto připravený pokrm podáváme bez přílohy.

ČOCHAŠBILI PO GRUZINSKU. ČOCHAŠBILI PO GRUZINSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1420 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz