RYBÍZOVÁ MARMELÁDA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: a) Na. 1 kg měli 30-40 dkg cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Měl vaříme v menších dávkách asi po 1 kg. Ovoce opereme, vylisujeme na mlýnku a měl zvážíme. Do částečně opařené měli přidám cukr a dovaříme, až rosoluje.Hned plníme a povazujeme.

INGREDIENCE: b) Na 1 kg měli 30-40 dkg cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rybíz omyjeme, vylisujeme a necháme v plátěném sáčku vykapat, Šťávu zpracujeme na nebo na sirup. Zbylou hustou měl odvážíme a použijeme ku přípravě marmelády a postupujeme jako u předpisu bod a).



RYBÍZOVÁ MARMELÁDA. RYBÍZOVÁ MARMELÁDA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1362 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz