INGREDIENCE: 600 g mletého libového předního hovězího masa, 2 lžíce kukuřičné mouky, 1 lžička maizeny, 1 lžíce mléka, 1 vejce, sůl, 1 stroužek česneku, 1 malá cibule, 1 lžičky drceného kmínu, 100 g strouhaného kokosu, olej, 2 hrušky, 2 broskve, 1 větši silně pálivá paprika, nať koriandru. POSTUP PŘÍPRAVY: Mleté maso smícháme s kukuřičnou moukou, kukuřičným škrobem maizenou, mlékem, vejcem, solí, drceným česnekem, strouhanou cibulí, kmínem a dobře propracujeme. Ze směsi uděláme 6 karbanátků, které obalíme ve strouhaném kokosu a v hlubší vrstvě oleje osmažíme po obou stranách. Karbanátky vyjmeme a dáme na teplé talíře. Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme každou na 6 dílů, broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na šestiny, pálivou papriku očistíme a nakrájíme na 6 plátků. Ovoce i s paprikou vhodíme do rozpáleného oleje, krátce přesmažíme a karbanátky na talíři jimi obložíme. Pokrm ozdobíme cilantrem - snítkou zeleného koriandru a podáváme s tortillami nebo bílým pečivem.