xkuchtik.cz

 

PAŠTIKA Z DIVOKÝCH HOLUBŮ - ITALSKÁ KUCHYNĚ.

 

INGREDIENCE: 3 holubi, 50g slaniny, cibule, 3 zrna pepře, 3 zrnka nového koření, 8 utřených sardelí, bobkový list, tymián, 100g másla, 4 vejce, 1 husí játra, 3 - 4 žampióny, 3 pistácie, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné a nasolené holuby doměkka udusíme na kousku slaniny s cibuli, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a tymiánem. Vše pak prolisujeme přidáme sardelové máslo a prolisovaná syrová hustí játra, na malé kousky nakrájené žampióny a hrst pistácií. Dobře promísíme s celými vejci a přisolíme. Paštikovou formu vyložíme plátky slaniny, naplníme paštikovou hmotou, přikryjeme opět slaninou a vaříme v páře zvolna 2 hodiny.

 


Vloženo:14. 4. 2002  
http://www.xkuchtik.cz