xkuchtik.cz

 

KOTLÍKOVÝ SEGETDÍNSKÝ GULÁŠ Z BAŽANTA (MAĎARSKÁ KUCHYNĚ)

 

INGREDIENCE: 2 bažanti, 4 cibule, 100g sádla, 20g papriky, špetka kmínu, 150g rajčatového protlaku, 1 kg brambor, 3 mrkve, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole na sádle usmažíme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme papriku, kmín, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. Oškubané, vykuchané a oprané bažanty rozdělíme, přidáme je k cibuli a dusíme při občasném podlévání vodou do poloměkka. Pak přidáme na kostky nakrájené brambory, na plátky nakrájenou mrkev, rajčatový protlak a vše za občasného podlévání vodou dodusíme doměkka. Příloha: vařené těstoviny.

 


Vloženo:24. 10. 2013  
http://www.xkuchtik.cz