INGREDIENCE: 4 roštěnky, sůl, ml. pepř, olej, 1 cibule, 2 lžíce hl. mouky, 1 lžíce másla, vývar (z kostky), 200g hub, 2 papriky, 3 rajčata.
POSTUP PŘÍPRAVY: Roštěnky několikrát nařízneme po obvodu, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji po obou stranách. Vyjmeme je, na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme máslo rozetřené s moukou, opět osmáhneme, zalijeme vývarem a rozmícháme. Přivedeme do varu, přidáme roštěnky a dusíme pod poklicí, až maso téměř změkne. Přidáme houby nakrájené na plátky, papriky nakrájené na nudličky, spařená, oloupaná a na kousky nakrájen rajčata a dusíme dále, až roštěnky zcela změknou.