INGREDIENCE: 500g kuřecího masa bez kostí, 1 lžička kari, citrónová šťáva, sůl, ml. pepř, 1 cibule, 2 stroužky česneku, olej, 300g brokolice, 2 lžíce hrášku, 1 mrkev, 2 lžíce zmrazených kukuřičných zrn, 1 šálek smetany.
POSTUP PŘÍPRAVY: Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky. Kari promícháme s citrónovou šťávou, solí a pepřem, přidáme maso, opět promícháme a necháme v chladničce chvíli odležet. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme česnek nakrájený na plátky, lehce osmáhneme, přidáme maso, opečeme je, zalijeme trochou vody a dusíme, až téměř změknou. Mezitím uvaříme doměkka růžičky brokolice, hrášek a mrkev nakrájenou na kostky, scedíme a společně s kukuřičnými zrny a smetanou přidáme k masu. Krátce vše podusíme a podáváme.