INGREDIENCE: 3 vejce, 100g krupicového cukru, 20g kakaa, 70g hl. mouky, 2 lžíce oleje, tuk na vymaštění a hr. mouka na vysypání formy, marmeláda, ovoce na ozdobu.
POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce ušleháme s cukrem v hustou pěnu, lehce vmícháme kakao prosáté s moukou, nakonec olej. Těsto vložíme do dortové formy, jejíž dno jsme vymastili a vysypali moukou, povrch uhladíme a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlý korpus oddělíme tenkým nožem od kruhu formy, potřeme marmeládou, zalijeme náplní, povrch uhladíme a necháme v chladničce přes noc ztuhnout. Před podáváním ozdobíme ovocem.
Příprava náplně: Ze smetany a pudinkového prášku uvaříme hustou kaši a za občasného zamíchání ji vychladíme. Želatinu připravíme s mlékem podle návodu. Jogurt rozmícháme s tvarohem. Přidáme pudinkovou kaši, studenou připravenou želatinu (nikoli však rosolující), podle chuti cukr a nakonec ušleháno smetanu a kokos.