INGREDIENCE: 450g mraženého listového těsta (10 plátků), 2 žloutky, 4 lžíce sekaných pistácií nebo mandlí, 1 balíček vanilkové omáčky v prášku, 250g tvarohu, 4 lžíce medu, 200 ml smetany, 3 plátky želatiny, 1 mango, 1 papája.
POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky listového těsta rozložíme a necháme rozmrazit. Troubu rozehřejeme na 200°C. Na 2 pechy naskládáme lehce přes sebe 5 plátků těsta. V okraji kde se překrývají, je k sobě lehce přimáčkneme. Žloutky rozšleháme a peroutkou těsto potřeme. Posypeme pistáciemi. Pečeme dozlatova na prostřední příčce trouby 15-20 min. Vyjmeme z trouby, opatrně přesuneme z plechu na kuchyňskou mřížku a necháme vychladnout. Tvaroh smícháme s vanilkovou omáčkou a s medem. Smetanu ušleháme dopevna a zamícháme do tvarohu. Želatinu dáme do studené vody nabobtnat. Vymačkáme a rozpustíme v horké vodní lázni, vmícháme do tvarohové směsi a asi na 20 min. uložíme do chladničky. Mezitím oloupeme ovoce. Z manga vykrojíme pecku, papáju překrojíme a vybereme zrníčka. Ovoce nakrájíme na kostičky a za mícháme do krému. Jeden plát upečeného listového těsta silně potřeme krémem, navrch přiložíme druhý plát a lehce přimáčkneme. Koláč pocukrujeme a nakrájíme. Podáváme ihned, dokud je krémová náplň chladná.