INGREDIENCE: 450 g libového masa bez kosti, 150 g skleněných nudlí, 1,5 lžíce oleje z podzemnice olejné, 2 lžíce nasekaného česneku, 2 lžíce čerstvého (nebo sušeného) zázvoru, 6 lžic mražené zeleniny, 1 lžíce rýžového vína (nebo sherry), 150 ml kuřecího vývaru (nebo vody).
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na plátky, dáme do misky a smícháme s marinádou. Směs necháme odstát, nudle namočíme do misky s teplou vodou a jakmile změknou, vodu slijeme a nakrájíme je. Do rozpáleného oleje vsypeme vepřové maso a pražíme do zhnědnutí. Přidáme česnek, zázvor, mraženou zeleninu, nudle, sojovou omáčku, rýžové víno (nebo sherry) a vývar. Pražíme za stálého míchání, dokud se maso neuvaří a nezměkne. Vyjmeme masové nudličky a zeleninu, naaranžujeme na předehřátý talíř, maso přelijeme zbývající šťávou z pánve a ihned podáváme.