INGREDIENCE: 300 g hovězí svíčkové, 1 lžíce solamylu, 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžičky kypřicího prášku, 2 lžíce sezamového oleje, 250 g zelených fazolek, 1/2 svazku jarní cibulky, 1 červená paprika, 1 stroužek česneku, kousek zázvoru, 200 g žampionů, 20 ml sherry, 100 ml drůbežího vývaru, 1/2 lžičky čínské kořenicí směsi, pepř, 6 lžic oleje.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na nudličky. Nudličky promícháme ve směsi solamylu, kypřicího prášku a sezamového oleje. Necháme 60 min. odležet v chladu. Očištěné fazolky vložíme na 5 min. do vroucí vody. Vyjmeme, zchladíme pod studenou vodou a dáme okapat. Cibuli nakrájíme na kolečka. Očištěnou papriku nakrájíme na drobné kosodélníky. Česnek a zázvorový kořen jemně nasekáme. Očištěné žampiony nakrájíme nadrobno. Zbývající sójovou omáčku rozmícháme ve vývaru v sherry, kořenicí směsi a pepři. Ve woku rozehřejeme olej. Vložíme a rychle opečeme cibuli, česnek a zázvor. Přidáme a prudce opečeme maso. Přimícháme fazolky, papriku a žampiony. Podlijeme bujónem a necháme přejít varem.