xkuchtik.cz

 

ČÍNSKÉ VEPŘOVÉ JAZYKY.

 

INGREDIENCE: 400g vepřových jazyků vaříme do poloměkka. Vyjmeme oloupeme a očistíme.
NÁLEV: 3 lžíce sojové omáčky, 1dcl bílého vína, lžička cukru, lžička soli, celý bílý pepř, hvězdička badyánu, celá malá cibule, 2 celé stroužky česneku.

POSTUP PŘÍPRVY: Toto vše vaříme s oloupanými jazyky do měkka. Potom jazyky vyndáme a nakrájíme na tenoučké plátky. Vývar z jazyků scedíme (můžeme přidat trochu vývaru z masoxu), zahustíme máčeným škrobem (aby se to táhlo). Nakonec do omáčky dáme nakrájené jazyky a necháme vystydnout

 


Vloženo:19. 5. 2000  
http://www.xkuchtik.cz