xkuchtik.cz

 

MASO V BRAMBORÁKU S PODBOŘANSKOU SMĚSÍ.

 

INGREDIENCE: Vepřové řízky, 300 g vepřového masa, mražená směs na lečo, 300 g žampiónů, 200 g sterilovaných fazolí, chilli, 6 brambor, 200 g hladké mouky, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 vajíčko, sůl, pepř, majoránka, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z nastrouhaných brambor, mouky, vejce, česneku a koření připravíme bramborákové těsto. Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpálený olej dáme vrstvu těsta, na ně položíme řízek a překryjeme další vrstvou těsta. Směs: na oleji osmahneme cibuli a pokrájené maso. Když je maso poloměkké, přidáme žampióny, zeleninové lečo a fazole. Takto dusíme asi 10 min. Okořeníme chilli

 


Vloženo:14. 3. 2003  
http://www.xkuchtik.cz