xkuchtik.cz

 

PANENSKÁ VEPŘOVÁ NA HOUBÁCH A ČERVENÉM VÍNĚ.

 

INGREDIENCE: 600g panenenské vepřové, sůl 60 g sádla, 1 velká cibule, 2strouiky česneku, 200g čerstvých hub, mletý pepř, 3dl červeného vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Odblaněnou panenskou vepřovou nakrájíme na plátky, jemné je naklepeme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmažíme na něm dozlatova drobné pokrájenou cibuli, pak přidáme rozetřený česnek, opět osmahneme, doplníme otištěnými, na plátky pokrájenými houbami, osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. Do směsi vložíme připravené maso a dusíme je na malém plaménku, až změkne. Podáváme hráškovou rýži.

 


Vloženo:25. 10. 2000  
http://www.xkuchtik.cz