INGREDIENCE: 400 g sýra Otava, špetka zázvoru, větší stroužek česneku, špetka soli, 150 ml bílého vína, 250 ml vody, 1 smetanový sýr, 300 g šunky, 300 g rybího filé, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 chlebíčková veka, tuk na opékání. POSTUP PŘÍPRAVY: Chlebíčkovou veku rozkrájíme na tenké plátky a na tuku opečeme toasty. Rybí filé povaříme 5 minut ve 200 ml vody se lžící citrónové šťávy a se špetkou soli, potom necháme prochladnout. Vodu s vínem přivedeme téměř k varu v misce vytřené česnekem. Potom přidáme rozstrouhaný sýr, na kostičky nakrájený tavený sýr a zázvor. 15 minut mícháme, ale nevaříme, až vznikne hladká hmota. Šunku a filé nakrájíme na drobná sousta a napichujeme na vidličku. Potom namáčíme do sýrové hmoty a sesuneme na toast nebo toasty přikusujeme. Podáváme s bílým vínem a zeleninovým salátem z čerstvé zeleniny.