xkuchtik.cz

 

VEPŘOVÉ KOLENO S OVOCEM.

 

INGREDIENCE: 2 vepřová kolena, šáva z jednoho pomeranče, 100 ml světlé sójové omáčky, 2 lžíce medu, 2 stroužky česneku, drcený pepř, pomeranč, žlutý meloun, kiwi, jahody, celozrnné pečivo.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pomerančovou šávu, sójovou omáčku, med, lisovaný česnek a pepř smícháme. Touto směsí potřeme maso a dáme péci do trouby. Během pečení podléváme troškou vody, přeléváme vypečenou šávou, potíráme zbylou směsí a obracíme. Před podáváním kolena rozpůlíme, přelijeme vypečenou šávou a jednotlivé porce zdobíme na talíři barevným ovocem – pomeranč, žlutý meloun, kiwi, jahody. Podáváme s pečivem.

 


Vloženo:12. 1. 2007  
http://www.xkuchtik.cz